1. Ta on hea kuulaja

Olenemata olukorrast võtab Sussexi hertsoginna alati aega, et oma vestluskaaslane lõpuni kuulata. Vahet pole, kas tegemist on teiste kuningliku pere liikmete või väikese tüdrukuga, kes teda tänaval tervitab, ta pöörab end ümbritsevatele inimestele alati tähelepanu ja kuulab neid ning see on ühe hea ema täiskohaga tööks.

2. Tal on hea suhe oma emaga

Nagu ema, nii ka tütar! See, et Meghanil on oma emaga head suhted, on kindlasti märk ka sellest, et tal on tulevikus head suhted oma lastega. Väga oluline on osata leida tasakaal lapsevanemaks ja sõbraks olemise vahel ning meil on tunne, et Meghan sellega hätta ei jää.

3. Ta kohaneb hästi

Endine näitlejanna on elanud ja töötanud väga erinevates kohtades, mis näitab, et ta suudab end ümbritsevaga hästi kohaneda. See, kuidas ta ei lasknud abielule eelnenud perekonnadraamadel end kõigutada, näitab ka seda, kui tugev ta on ja iga lapsevanem teab, et lastega tuleb igasuguseid ootamatusi ette.

4. Ta hoolib

Täpselt nagu ta abikaasa, on ka Meghan ise suur inimeste aitaja. Ta tegeleb juba pikka aega heategevusega ja ta on võimeline teiste vajadusi enda omadest ette poole seadma, mis on ühe ema jaoks lausa kohustuslik.

5. Ta ei karda armastada

Oskus armastada on miski, mida iga hea ema peab oskama. Meghani elus on palju armastust ja ta on võimeline isegi rohkem vastu armastama, mistõttu me ei suuda ära oodata, millal me teda emana näeme.

6. Ta ei karda öelda välja, mida ta mõtleb

Inimesed peaksid rohkem julgema öelda välja asju, millesse nad usuvad. Meghan teeb seda sageli, mis näitab juba täna, et ta kasvatab üles tugevad ja iseseisvad lapsed, kes ei karda enda õiguste eest seista.

7. Ta ei karda väljakutseid

Kui Meghan liitus Briti kuningliku perekonnaga, pidi ta oma elus nii mõndagi muutma ja olema valmis tohutuks tähelepanks. Viis, kui lihtsalt see tal õnnestus ja fakt, et inimesed võtsid ta kiiresti omaks, tähendab, et ta saab igas uues rollis hästi hakkama. Ka emana.

8. Ta teab, kuidas lõbutseda

Kui on aeg tõsisteks tegudeks, siis Meghan ei põgene, aga ta teab ka, kuidas elu nautida. Ta oskab elus tasakaalu hoida ja seda oskust läheb tal ka emana vaja.

9. Ta austab traditsioone

Kuigi Meghan pole inglane, mõistab ja austab ta selle riigi traditsioone. Selline mõistmine tuleb kasuks ka oma laste soovide austamisel.

10. Ta on juba imeline ristiema

Kuninglikus pulmas nägime, kui hästi sai Meghan läbi oma pruutneitsideks ja peiupoisteks olnud lastega. See, kui lihtsalt see tal tuli ja teadmine, et ta on juba ühele lapsele ristiemaks, näitab selgelt, et lapsed armastavad teda ja tema lapsi.

11. Ta ei karda kiindumust välja näidata

Meghan on alati näidanud välja, kui hooliv ja armastav inimene ta on. Need omadused tulevad talle kasuks ka emaks saades.

12. Tal on suurepärane abikaasa

Meghan ja Harry sobivad imehästi kokku ja pole ime, et just need kaks inimest otsustasid, et soovivad igavesti koos olla. Fakt, et nad on teineteisele toeks juba praegu, näitab, et neist saavad ka tulevikus suurepärased lapsevanemad.

13. Ta on hea sõber

Meghanit on alati ümbritsenud palju sõpru ja tundub, et see pulmadega ei muutunud. Ta oskab suhteid hoida ja lojaalne olla, olenemata sellest, kus ta oma eluga parasjagu on.

Allikas: Popsugar