Ta sündis John F. Kennedy ja Jacqueline´i perekonda mõni nädal enne presidendi ametisse vannutamist 1960. aastal. Oli esimene kord meediaajastul, mil Valges Majas elasid lapsed ning press kasutas iga võimalust, et sellest lugu teha.

Ajalehefotodelt võis näha, kuidas väike Kennedy maailma kõige mõjuvõimsama mehe kabinetis mängis. John F. Kennedy jun. ja ta õde Caroline olid Ameerika lapsed. Ja pärast isa surma 1963. aasta novembris ei lahkunud maailma meedia pilk hetkekski legendaarse nimega poisilt, kes kasvas üles kauniks noorukiks. Pärast lühikest tööperioodi Manhattani ringkonnaprokurörina pöördus ta poliitikasse - aga mitte poliitikuna, vaid tegi poliitilise ajakirja, et rääkida maailmale maailmast, mida ta nii hästi tundis.

Carolyn Bessette astus Johni ellu 1994. aastal. Ta oli - nii nagu hiljem räägiti - Johni hingesugulane. Pika, blondi ja stiilsena töötas ta Calvin Kleini juures. Ka tema oli saanud katoliikliku kasvatuse ning armastas viibida vabas õhus. Johni nime oli möödanikus seostatud mitmete naistega, aga nüüd olid ta ulapäevad läbi.

Pulmi planeerides lekitasid nad meediasse valeteate, et nende suhted on jahtunud. Võte oli edukas ja meediat õnnestus vältida. Tseremoonia toimus väikeses babtistide kirikus Georgia osariigis Cumberlandi saarel. Tseremoonial osales vaid 40 lähemat sõpra ja pereliiget.

Carolyn kandis lihtsat pärlmutrikarva siidkleiti, tüllist loori ning klaaspärlitega rihmikuid. Peigmees kandis tumedat ülikonda, nööpaugus rukkilille ja käe peal isa kella.

John ja Carolyn hukkusid lennuõnnetuses mullu juulis.