Saagim kohtus valimiste eel Keskerakonna ja Tallinna skandaalse juhiga viimase kutsel - Savisaar avaldanud soovi temaga lihtsalt tuttavaks saada.

"Huvitav, et ta on seda (kohtumist - toim.) suutnud hoida saladuses. Ma mõtlesin varem, et Edgar teeb kõiki asju nii, et tal on alati mingi tagamõte ja omakasu, ta on hästi omakasupüüdlik inimene," arutles Saagim, kirjeldades värvikalt nii vestlust Savisaarega kui ka ühist poseerimist ja kartust, et valminud pilt ilmub peagi mõnes Keskerakonna propagandaväljaandes.

"Ta tahtis lihtsalt tuttavaks saada. Jah, ta küsis, kas ma pole mõelnud poliitikasse astuda. Kui ütesin, et, vabanda väga, ei tule mingil juhul kõne alla, siis see jutt jäi sinna. Ma ei tea, kas mõnel on kurb kuulda või mõni rõõmustab, aga Edgar Savisaar on väga normaalne inimene, midagi ei ole teha. Kui saad temaga kokku privaatselt, täiesti rahulikus meeleolus, siis on kõik normaalne," rääkis ta.

Saagim meenutas ka, et saatis Savisaarele suvel linnapea elu raskematel hetkedel lillekimbu.

"Üks asi (lõppevast aastast - toim), mis šokeeris, oli Edgar ja Edgari jalg. Ükskõik, kui hea või halb inimene ka poleks, kas me armastame või vihkame teda, ma arvan, et mingid inimlikud omadused on meis kõigis. Kui ta hetkeks kadus areenilt, elu näitelavalt, siis minu jaoks jäi see koht tühjaks," kirjeldas ta. "Elasin talle kaasa inimlikult. Jah, kui ta toodi Tallinna, siis saatsin talle suure lillebuketi ja soovisin talle peatset paranemist. See tuli mu südamest."

Vaata täispikast intervjuust, mida räägib Anu Saagim oma "tööst" bravuuritarina, oma avalikkusele varjus poolest, lapsepõlvest, aga ka lõppeva aasta tähtsamatest meelelahutussündmustest!

Vaata ka Kärt Anvelti eelmisi aastalõpuintervjuusid:
- Jaak Aaviksooga;
- Elmo Nüganeniga;
- Marina Kaljurannaga.