Tippsportlastel on kindlasti tihe graafik, kui palju sul on ühes päevas aega iseendale pühendamiseks? Mida sa sellel ajal teed?

Treenimine tennisekarjääri nimel võtab tõesti suurema osa mu ajast, kuid ma proovin alati leida hetki ka enda jaoks. Nagu igale naisele, meeldib mulle ka poodides käia, samuti naudin ka disainiraamatute sirvimist ja lugemist. Üheks lemmiktegevuseks on mul loomulikult ka koduses õhkkonnas pere ja koera aja veetmine.

Milline on sinu jaoks üks ilutoode ilma milleta kohe kindlasti hakkama ei saa? Kui palju sul kulub hommikul aega ilurituaalideks?

Avon Luck on lõhn, mis on minu jaoks tõeliselt isiklik ja mida ma tõesti armastan. Olen ka tulihingeline päikesekaitsetoodete kasutaja — seda selleks, et nahavähist hoiduda ja end ikka niisutatuna hoida. Rääkides aga igapäevasest rutiinist, on see mul turniiri- või treeningperioodidel üsna minimaalne.

Kas sul on mõni iluikoon, keda jälgid igapäevaselt? Kas eelistad pigem klassikalist ja ajatut stiili või lased end iga hooaja moesuundadel vooluga kaasa viia?

Iluikoonid on minu jaoks naised, kes on ajatult kütkestavad. Üks neist on näiteks Audrey Hepburn. Paljud vana Hollywoodi glamuuritarid on minu arvates tõeliselt ikoonilised.

Kui sa ei oleks tennisist, siis kellena kujutaksid end töötamas ette?

Mul on väga raske enda elu tenniseta ette kujutada ja ma arvan, et oleksin siiski sportlane. Küll aga on mul head silma disainivallas ning piisavalt ärijanu, et seal edukalt hakkama saada. Loodan, et kunagi on mul ka võimalus läbi ettevõtluse moe- ja disainiga tegeleda.

Oled põhjamaiselt kaunis naine. Millised on sinu soovitused eestimaa kaunitaridele? Kuidas end vormis ja ilusana hoida?

Minu jaoks tuleb ilu läbi jõu — iseloom, tugevus, veendumus. Tugev on ilus — distsiplineerin ennast nii trenni, söömise kui ka enda eest hoolitsemisega.

Hea lugeja, milline on sinu signatuurparfüüm? See, ilma milleta sa enda elu enam ette ei kujuta või mille järgi sind ära tuntakse? Saada meile oma vastus aadressile naistekas@delfi.ee märksõnaga SHARAPOVA ja võida endale Avon Luck parfüümvesi! Auhinna loosime välja 3. novembril.


Peenelt naiselik ja provokatiivne särtsakas bergamott, millest õhkub elegantseid tsitrusenoote, on mähitud haruldase öökuninganna vanillisesse aroomi ning puhkab lummavail sandlipuu nootidel, mis annavad igale naisele enesekindlust.

Maailmakuulus tennismängija Maria Sharapova ja Avon Luck parfüümi reklaamnägu kirjeldab uut lõhna järgnevalt: “Mulle sümpatiseeris kohe see, mida Luck esindab: igaüht võib saata edu. Oma eesmärgi nimel kõvasti töötades on see võimalik edukalt saavutada.”

Maria lisab: „Loodan, et Avon Luck lõhn annab nii naistele kui ka meeste juurde enesekindlust ning ümbritseb neid elegantsuse ja luksuslikkuse auraga, meenutades neile, et elu pakub lõputult võimalusi ning edu on meie endi kätes. Seda kandes tähistad head õnne ja edukust enda elus. Õnnelikuna oled imeilus!”