Isadus muutis rahulikumaks

Beebilõusta enda minevikust ja lapsepõlvest on ilmselt kuulnud igaüks. Tema üks tuntumaid laule “Isale” avaldab mehe hinges toimunut ning rasket lapsepõlve. Ka Beebilõust ise on tunnistanud, et olles nii kaua pätimaailmas elanud, ei muutu tema mõte enam kunagi tavaliseks. “Jään alati mõtlema nagu pätt, veidi teistmoodi niiöelda,” ütles ta podcastis.

Ka erikool on tema sõnul just pättide kasvulava, kust tulevad terveks eluks halvad kombed kaasa.
Venuse sünd on Andruse sõnul toonud talle väga palju juude kohusetunnet ja vastutustunnet. “Ka suhet on laps pannud korralikult proovile. Öeldakse, et kui aasta elad lapsega koos üle, siis on korras,” räägib ta.

Beebilõusta teine pool

Meedia on loonud Beebilõustast kuvandi kui pätist. Kes tema sotsiaalmeediat jälgib, näeb aga ise, et tegelikult on mehel ka teine pool. “Meedia on Beebilõustast loonud mingi hullu tegelase, kes ma tegelikult ei ole. Selle viimase albumiga ”Andrus Elbing” ma katsun seda loodud kuvandit tasakaalustada,” ütleb ta ise.

Andruse sõnul ei peegelda välimine sisemust. “Mul on tihtipeale kuri nägu ees. Tihtipeale arvatakse, et ma olen vihane, aga ma tegelikult olen jumala sõbralik, mul on kulmude vahel lihtsalt üks korts,” räägib ta “Ausad Mehed” podcastis.

Ta tunnistab, et kõigil on elus perioode, mil katus võib ära sõita. “See ei tähenda, et inimene on valmis hull,” räägib mees.

Kindlasti on roll rahulikumas elus lapsel ning elukaaslasel. Paratamatult on isa elus keskses rollis just väike tütar Venus. ”Kui lapselt kaob fookus ehk sinu tähelepanu on muudel asjadel, siis laps seda sulle ka näitab oma käitumise ja olemisega,” räägib värske isa.