Näitlejaks saamisest

Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi keskkooli minnes astusin teatriklassi — see oli hea võimalus näitlemisega tutvust teha. Kui keskkooli lõpetasin, juhtus olema aasta, kui lavakasse sisseastumiseksameid ei olnud. Selle asemel avanes võimalus õppida Soome Turu kunstiakadeemias, mille nukunäitlemise eriala ka lõpetasin. Nüüdseks töötan juba kolmandat aastat Nukuteatris.

Intrigeeriv etendus

Meil oli Piretiga (näitlejatar Piret Krumm — toim) korduvalt õhtuid, mil rääkisime eesti meestest. Kord, kui olime taas teemast eriti puudutatud, soovitas meid kõrvalt kuulanud tuttav, et tüdrukud, te peaksite oma stand-up’i tegema. Läksimegi Linnateatri dramaturg-lavastajate Diana Leesalu ja Paavo Piigi juurde ning mõtted hakkasid arenema. Meil oli nii hea klapp, et esimese kohtumise lõpuks oli selge, et sellest ideest sünnib midagi. Etendus räägib eesti meeste ja naiste eripärast ning armastuse otsimisest ja leidmisest.

Uh, aga lavanärv?!

Sellega harjub aja jooksul — õpid ennast rohkem tundma ja kasvatad end. Esietendusel värisesin küll kui puuleheke… Arvan, et lavanärv on hea, see hoiab sind laval elus ja erksana. Aitab enese n-ö soojaks tegemine. Samuti on lavale minekuks vaja teatud keskendumisastet.

Loe ja vaata Cosmo novembrinumbrist:

• Cosmo kaanestaar: Sofia Vergara

• 50 asja, mis mehi (ja naisi) voodis ärritavad

• Kolumn: mis toimub mehe peas enne esimest korda…

• Elu HIV-positiivsena

• 10 meigitrendi, mida pead proovima

• Napolis vintaaži jahil

• Kokteilid Cosmo stiilis

Flirtimisest

Olen tagasihoidlik flirtija. Esimest sammu ma ise naljalt ei tee, aga lähen kergelt flirdiga kaasa, kui keegi alustab.

Kellesse ta armuks?

See mees teeb seda, mida ta kirglikult armastab, ja on enesekindel. Mind paeluvad inimesed, kes ei võta elu liiga tõsiselt — pigem teatud kerguse ja mängulisusega. Ja muidugi teeb mehe veel võluvaks huumorimeel.

Hobid

Teater võtab suure osa minu ajast ja palju vaba aega ei jäägi. Ma ei ole nõus loobuma akrobaatikast — olen terve elu tantsimise ja liikumisega tegelenud. Käin trennis vähemalt kaks korda nädalas.

Tema garderoob

Märksõnadeks minimalism, muutlik meel, vabadus, katsetamine. Kui lähen õhtul välja, valin viimase.

Armastatud ilutoodetest

Olen igapäevasest meikimisest loobunud, kuna teatris kannan pidevalt grimmi. Minu lemmikud ilutooted on Chamonixi ripsmeõli, mis pikendab ja tervendab ripsmeid, ning Lush’i õrn jumestuskreem, mis jätab väga naturaalse tulemuse.

Vabal päeval…

Kindlasti magaksin kaua, käiksin trennis, kohtuksin sõpradega ja õhtul läheksin mõnda teise teatrisse etendust vaatama. Kui mul on mitu vaba päeva järjest, eelistan linnast ära loodusesse sõita või hoopis Helsingisse sõpradele külla minna.


Nüüd Cosmopolitan supersoodsa hinnaga. Vaata SIIA