Su raadiosaate “Hallo, Kosmos!” külaliste seas on kuue aasta jooksul olnud ka neid, kes usuvad taassündi ja eelmiste elude karma mõjusse. Kuidas sina taassündi suhtud?

Karma lihtsaim seletus on: mida külvad, seda lõikad; igal teol on tagajärg. Ses mõttes on karma ju loogiline mõiste, elu seadus, mis kutsub vastutusele sõnade ja tegude eest. Eludevaheline elu ja taassünd — seda teemat saan uurida praegu, selles elus, oma intellektuaalsuse kaudu. Mul pole teadlikke mälestusi eelmistest eludest, nii saan toetuda loetule ja saatekülalistelt kuuldule.

Milline roll on su elus intuitsioonil?

Oluline. Kui seda rohkem kuulaksin, sujuksid asjad palju ladusamalt. Kui sisetunne midagi ütleb ja siis mõistus sekkub ning asjad ümber otsustab, selgub enamasti, et esimene taju oli õige. Öeldakse, et intuitsioon on otsustaja ja mõistus täidesaatev võim. Püüan sellise sisemise asjaajamise korralduse poole jõuda.

Juba päris noorena, kui töötasid BDG-s PR-juhina, pidid suhtlema maailma megastaaridega. Mida see õpetas?

Lava taga superstaaridega suheldes näed, et nad mängivad oma mänge, aga õhtu lõpuks on nemadki tavalised inimesed oma heade külgede ja pahedega. See oli siinse kontserdituru tekkimise aeg — iga kontsert oli tõeline action, mis vibeles kasumi ja kahjumi piirimail. Seikluslikus mõttes oli see pöörane ja väga äge aeg — osaleda meelelahutusmaailma telgitagustes oligi rock’n’roll!

Kui tervislikud on su eluviisid praegu?

Joon palju puhast vett — käin Glehni pargi Rõõmuallikal. Ma ei suitseta, eelmisest sügisest saati pole üldse alkoholi joonud — tekkis tüdimus. Toitun üsna tervislikult, aga armastan magusat. Tahaks rohkem und ja värskes õhus liikuda, loodetavasti suvel on selleks rohkem võimalusi: merre ja metsa alla!

Edasi loe Eesti Naise juulinumbrist sellestki, mida Ingrid räägib oma elu suurimatest riskidest, Austraalia-ajast, joogatamisest, taimetoitlusest, mida ta õppis kolm aastat kestnud kooselust, milline raamat muutis ta ellusuhtumist jpm.

Eesti Naise juulinumbrist loe veel:

  • Ma ei taha olla nagu minu ema!
  • Salasuhe eksmehega
  • Tippvormis kaugushüppaja Ksenija Balta
  • Jaanus Rohumaa kiire suvi
  • Elu võimalikkusest miinimumpalgaga
  • Vahva nimega kodutänavad
  • Miks hammustame kõige kallimaid?