Vikerraado keskööprogrammis Piret Koolile antud intervjuus tunnistas Evelin, et linna tagasi kolimine tuli talle ootamatult, kuid tervis ja õige toitumine on tema jaoks alati väga olulised olnud.

“Ma olen seda rida alati ajanud — erineval moel ja sõltuvalt sellest, mida teinud olen. Ma ei läinud ju ilma asjata ülikooli õppima ja nii olen ma seda teemat erinevatele elualadele laiendanud.“ 

Evelin ei nõustunud kuidagi ka saatejuhi väitega nagu sundinuks avalikkus naist end vormi ajama. “Ausalt öeldes ei olnud üks kleidi-intsident sugugi muudatuse põhjuseks. Ma olen tegelikult kogu elu tervislikus vormis olnud. Asi oli beebikilodes. Ma ehitasin talu ja mul ei olnud varem sellega aega tegeleda,” põhjendas ta.


Samas tõdes naine, et ajapuuduse võivad kõik kergekäeliselt põhjenduseks tuua: “Kuid asi on ju ikka prioriteetites. Minu jaoks oli tol hetkel olulisem talu. Nii lubasin ka oma sõbrannale Tiina Joosule, et kõigepealt ehitan talu üles ja siis teen ennast korda,” meenutab ta.

Trennipisikust nakatunud Evelin Ilves jagas saates ka soovitusi oma päevakavast.

“See kõik on planeerimise küsimus. Minu praeguses elus puudub täielikult regulaarsus, mis on aja planeerimise seisukohalt kõige raskem variant. Kuid ma olen enesele lihtsalt pähe võtnud, et ma leian oma päevast selle tund aega, millal trenni teha. Varahommikul näiteks. Ja kui piisavalt põhjalikult tegeleda selle teemaga, siis leiad ka võimaluse kuidas trennilinnuke kirja saada näiteks poole tunniga. Selleks tuleb teha intensiivset intervalltreeningut. Trenn ise kestab 20 minuti,” selgitas Ilves.