Charlize Theron on andekas, tark ja imeilus. Ta on ka aus ega pelga rääkida, kuidas naisi tänapäeval ahistatakse vanuse teemaga. Ta rääkis ajakirjale W Magazine vananemisest üllatavalt siiralt:

Nagu paljud teised naised, kartsin ka mina varem vananemist. Meie ühiskonnas suhtutakse naistesse nagu lõikelilledesse, kes püsivad ilusad ainult natuke aega ja siis närbuvad. Varem arvasin ka mina nii. Aga nüüd ma saan aru, et see pole üldse nii — me ei närbu, vaid oleme kaunid igas eas. Mul on sõnum kahekümnestele, kes kardavad vananemist nagu tuld: ärge saage närvivapustust ja ärge hakake jooma. Vananemine pole üldse nii hirmus.

Theron on ka tuntud naljanina, sest selle peale teatas ta kohe ka nii: “Tegelikult olen ma täielik alkohoolik, aga teie — teie ärge muretsege.” Aga olgu, see oli nali.

Muidugi ei ela meie Theroni elu. Me ei käi mööda filmivõtteid üle terve maailma ja meie nägu ei ehi moeajakirjade esikaasi, aga täpselt samamodi kehtivad Theroni tõed tavaliste naiste kohta.

Charlize selgitab ka lähemalt oma mõtteviisi:

Tõesti, ärge muretsege. Kui ma olin noorem, siis oli mul alati kiire. Mul oli kogu aeg tunne, et aeg jookseb eest ära. Nüüd, vanemana, saan ma aru, et ma ei jää mitte millestki ilma ka siis, kui ma rahulikumalt võtan. Ma lähen koju ja tunnen ennast hästi, kui ma ei pea jälle kuhugi jooksma. Kui ma sain 30, sain ma aru, et ma ei pea pingutama selleks, et kõikidele meeldida. Ma saan päriselt  ise elu nautida — ja see on parim asi.

Nii lihtne asi, aga samas on seda nii raske meelde jätta, sest miks me seda kogu aeg unustame? Pole tähtis, kui vanad me oleme. Tähtis on hoopis see, et me oskaksime elu nautida. Istuda maha ja olla tänulik selle eest, mis meil on. Igas eas.

Allikad:

W Magazine
The Gloss