Ta esines esmakordselt televisioonis 1973. aastal, millele järgnes töö nii teatris kui kinos. Ta mängis koos Nicholas Cage´ga filmis "Mesinädalad Vegases" ("Honeymoon in Vegas"), Steve Martiniga "L.A. loos" ("L.A. Story") ja Johnny Deppiga "Ed Woodis". 1998. aastal kindlustas ta enesele peaosa menuseriaalis "Seks ja linn". Parker elab New Yorgis koos näitlejast abikaasa Matthew Broderickiga.

Mida teie ema ütles, kui ta vaatas esimest korda "Seksi ja linna"?

Mina närveerisin rohkem kui tema. Tegelikult ütles ta vaid seda, et loodetavasti kasutavad kõik tegelaskujud kondoomi. Ta on palju edumeelsem, kui ma arvasin.

Kas kõik tegelaskujud kasutavad kondoomi?

Käsikiri eeldab, et nad kõik on arukad ja haritud naised ning oskavad end kaitsta. Kondoome mainitakse ja mõnikord me ka näitame neid öökapil, aga me ei arva, et peaksime neid avalikult propageerima.

Millal te elu tundma õppisite?

Kui ma olin neljandas klassis, rääkis üks kaasõpilane mulle koolibussis oma versiooni kurelugudest. Kõik mis ta rääkis, oli vale, aga kuna ma olin tollal üheksa-aastane, siis ei pööranud ma sellele ka suuremat tähelepanu.

Kuidas te kirjeldaksite oma suhteid meestega?

Need ei ole kahtlemata kaugeltki nii värvikad kui teleekraanil nähtaval tegelaskujul. Ma ei ole kunagi käinud partnerit jahtimas - see ei ole minu loomuses. Ma elasin lihtsalt oma elu ja kui ma sattusin kellegi peale, kes mu õhtust sööma kutsus, ja kui ta ei näinud pahatahtlik välja, siis ma võtsin kutse vastu.

Kuidas te Matthewga kohtusite?

Ta oli näitejuhiks näidendis, milles mu vend kaasa tegi. Me puutusime näidendi tegemise ajal mitme nädala vältel kokku. Koos hakkasime elama 1992. aastal ning abiellusime 1997. aastal.

Kas te räägite temaga palju tööst?

Meil ei ole see kombeks. Me oleme mõlemad toimekad inimesed ja koju tulles on hea jätta töö ukse taha. Palju huvitavam on vestelda koerast, ilmast, turust - toidukaupade turust, mitte aktsiaturust!