“Meil on peres tegelikult nii, et mina olen rohkem laristaja ja Maria on selline, kes kuludel silma peal hoiab,” tunnistab ta.

Nii ongi läinud hoopis nii, et Roosaarede peres püsib raha paremini hoopis naispoole kontol. “Mina ei suutnud kunagi hoida enda kontol seda “mustade päevade tagavarafondi”. Mitte, et ma selle ära kulutaks, aga panin selle kohe kuhugi investeeringutesse ära. Nüüd on siis nii, et see on Maria kontol ja kui ma varem mitu korda laenasin talt selle raha ära, siis tänaseks on ta õppinud, et ta enam ei laena mulle.”

Selleks, et rahateemad kodus probleeme ei tekitaks, on Jaagu sõnul vaja head omavahelist suhtlemisoskust. “Eks selle rahaga on vist natukene nagu tervisega — kui kõik on okei, ei nõua ta mingit olulist fookust, ta ei sega ja toimib, aga ta muutub teemaks siis, kui käes on mingi jama ning sel hetkel on aeg fookus sinna suunata ja omavahel asjad hästi läbi rääkida,” soovitab ta.

Seda, kuidas Jaak õpetab oma lastele rahatarkust, milline isa ja abikaasa ta olla soovib ning palju muud, loe Naisteka suurest persooniloost.