Avaldame Plaseri Facebookis ilmunud postituse:

Eestis tehtud aborte on kokku 1.5 miljonit ja iga päev lisandub uusi mõrvareid. On naisi, kes teevad aborti, sellega tapavad kogu maailma enda ümber. Kui alguses pole tunda, muserdab see aastatega. Kuidas vaatad oma sündinud lastele otsa ja kiidad, et nemad on lotovõitjad ja juhuslikult “jumala mängimisest” pääsenud.

Abort jääb Sinu arstikaardile samamoodi nagu purjus sõitmine lubadele või kuritegu karistusregistrisse. See pole uhkuseasi!

Majanduslikud raskused!? Pakun, et õigem oleks öelda, et geneetilised raskused.

Elu on rohkem väärt! Naised, hoidke elu!

Oot, aga mehed!? Kuidas mehed mahuvad võrrandisse? Ma pole kuulnud, et mõni naine oleks aborti teinud peale kunstlikku viljastamist, või on neid juhtumeid vàhe. Seega enamus abortidega on seotud ka mees. Jabur värk, mehed!

Liiga kergekäeliselt tapetakse sündimata lapsi!

Ütleme ausalt, et algul oli meil plaanis Plaseri väljaöeldut pikemalt kommenteerida, aga mida rohkem mõtlesime, seda nõutumaks muutusime, et kui sügavale rohujuure tasandile oma analüüsiga minema peaksime. Sellisele lahmimisele on tõesti keeruline argumenteeritult vastata.

Me tõesti ei oska arvata, kuidas Plaser hangib infot aborti teinud naiste muserdumise kohta. Veel vähem mõistame, mille põhjal ta eeldab, et vähemalt mingi osa naisi ei ole õnnetud, kui nad peavad aborti tegema, vaid käivad ringi, tervisekaart pihus, ja uhkustavad abordiga. Seega küsime lihtsalt, et mis see sinu asi on, Martin Plaser, mida me oma kehaga teeme?

Nüüd on täiesti selge, et nutta ei maksa. Naerame parem. Siinkohal on paslik vaadata Ameerika tippkoomikute videot keskealise valge mehe seksuaalhariduse tasemest ja nende arvamusest abortidest: