Joogainstruktori tütrena armastab Markle söögitegemist ja eelistab enamasti taimset toitu, aga eks ka tema laseb endal aeg-ajalt patustada. Prints Harry kihlatu on ka suur trennisõber ja tunnistab, et tema hea vormi saladuseks on pilates ja jooksmine. Loe edasi ja saa teada, millised saladused Meghanil veel varuks on.

Tema taimne toidulaud

Meghan Markle sööb friikartuleid, joob veini ja patustab aeg-ajalt jäätisega, sest mis mõtet on elul, kui sa end kogu aeg piirad? Kui süüa ülejäänud aja piisavalt palju rohelist, mis on vähese kalorisisaldusega ja kiudaineterikas, pole ju hullu. “Proovin nädala sees süüa taimetoitu ja nädalavahetustel olen pisut paindlikum,” on ta öelnud. “Samal ajal on minu jaoks oluline tasakaal.”

“Friikartulid — ma võiksin neid terve päeva süüa. Ja ma armastan pastat. Ma armastan süsivesikuid,” väidab ta. “Sama kehtib ka veini kohta. Muidugi ma joon klaasikese veini — see on suurepärane ja ma naudin seda.”

Meghani jaoks pole taimse toitumise puhul tegemist mitte dieedi, vaid pigem elustiiliga. “Tee asju, mida naudid, mõistusega,” õpetab ta. “Tunne oma keha ja tea, mis sinu jaoks toimib ning kõik on hästi.”

Tulevane Briti kuningliku pere liige täidab oma koduse külmkapi tervislike snäkkide ja põhiliste toiduainetega, mis on saadaval igas toidupoes. “Hummus, porgandid — ma armastan neid ja mu koer Bogart veidral kombel ka -, rohelised mahlad, kindlasti mandlipiim ja chia seemne pudding, mida ma iga nädal valmistan,” on ta rääkinud. “Nii lihtne, nii maitsev. Ma tõesti armastan söögitegemist.”

Tema trennirutiin

“Mu ema on joogainstruktor, mistõttu see trenn on mul juba veres,” on Markle öelnud. “Ma armastan intensiivset vinyasa trenni — veel parem, kui taustaks mängib hip-hop ja oled ruumis küünlavalgel.”

Enne prints Harryga kihlumist, jagas Markle oma trennirutiini ka oma Instagrami jälgijatega ja tänaseks suletud elustiili leheküljel The Tig. Ta tunnistab, et just pilates, jooksmine ja jooga aitavad tal tugevat ja saledat vormi hoida. “Jooksmine on alati olnud minu jaoks liikuv mediteerimine,” on ta öelnud.

Allikas: Harper’s Bazaar