Ma olen tegelikult alati tahtnud ka ise olla üks nendest naistest. Ometi on minu natuur nii rahulolematu, et ma ei suuda enese ehtimisele kunagi liiga palju keskenduda. Hommikuti ekstravagantsest riietumisest ei tule mul üldse kunagi midagi välja. Nojah, välja arvatud siis, kui ma muidugi armunud pole. Armumine on vist ainus, mis sunnib mind oma välimusele rõhku panema.

See kõik ei tähenda muidugi seda, et ma peaksin ennast ilmatuma koledaks. Ma lihtsalt tunnen, et ma olen naine, kes rõhub loomulikkusele ja see tuleb mul paremini välja kui üleliigne mukkimine.

Eesti naine on üldjuhul väga ilus.
Meie naispoole ainus puudus on ehk see, et Eesti naine lihtsalt ei tea, kui ilus ta tegelikult on.

Vahel olen huvi pärast küsinud parasjagu kõrval olevalt mehelt, kas tema arvates teeb tugev meik naise päevasel ajal ilusamaks või koledamaks. See vastus on muide alati olnud sarnane. Iga jumala mees, kellega olen meigist või ülearu tuunitud naistest rääkinud, teatab, et meik on ainult siis ilus, kui naine tahab sellega jätta loomulikku muljet. Ülearu pingutatud riietus jätab päevasel ajal mehele naisest samuti litsakama mulje.

Ma olen mõelnud, et mille järgi mehed siis naisi üldse hindavad? Vahel, kui ma kõnnin Londoni tänavatel juuksed sorakil, laiad teksad ja tossud jalas, saan meestelt rohkem tähelepanu ja pilke kui ennast üles lüües. Ilmselt suudavad mehed leida naises midagi atraktiivset ka ilma värvitud silmalaugudeta.

Eesti naine on üldjuhul väga ilus. Meie naispoole ainus puudus on ehk see, et Eesti naine lihtsalt ei tea, kui ilus ta tegelikult on. Ja selle asemel, et toonitada meie naiste loomulikku ilu, pakutakse igasugu vidinatega lihtsalt üle. Ja nii jääbki tihti mehele naisest vale mulje. Pealegi tunnevad mehed end loomulike naiste seltsis vabamalt. Liiga üles puhvitud naistele ei julge nad isegi mitte ligi minna.

Minu meelest vajab Eesti naine rohkem enesekindlust. Ilu ei saa ainult mõõta võrksukkades või ripsmepikendustes, ilu võib ka olla meie naiste eksootiline loomulikkus — nagu meie sinised silmad, kaunis ja puhas nahk, loomulik juuksevärv ja kõik muu looduse poolt kaasa antud.

Rohkem enesekindlust, Eesti naised, ja julgust olla "mina ise"!