Tõeliselt ilus inimene ei pea oma kenaduse peale kulutama tunde, vaid ta on kaunis hommikul voodist tõustes. Tõeliselt ilusad naised on need, kellele on taevaisa kinkinud nii palju ilu, et nad ei pea seda meigivahendite ja muuga tunde peegli ees kohendama.  

Siinkohal meenuvad meedias ilumunud küsitlused selle kohta, milline on mehe jaoks kõige kenam naine. Pea alati räägivad mehed sellest, kuidas kõige ilusam naine on nende jaoks naturaalne. Meigikihi all olevad naised tekitavad meestes vastakaid tundeid ja ahvatlevad härrasid vaid lühikeseks seikluseks voodis. Naine, kellega mees tahab perekonda luua on tavaliselt naturaalne ja tagasihoidlik. Naisi, kes kulutavad hommikuti peegli ees tunde, ei näi nad eriti sallivat.  

Kevadel Eestis olles panin tähele, et eestlasi šokeeris tänavune modellisaade, kus tüdrukuid sooviti näha naturaalses elemendis ja ilma meigita. See näis eestimaisele publikule hinge minevat, sest meie jaoks on levinud arusaam, et kunstküüned, kunstripsmed, värvitud juuksed ja meik teevad meid alati ilusamaks, kui me tegelikult oleme.  Kui tütarlaps üritab Londonis või New Yorkis modelliks saata, palutakse tal nii nagu Eesti modellisaateski kõigepealt maha võtta meik, et näha naise tõelist nägu ilma ilustamata.

Meigi abil saab meist igaüks end üles lüüa, aga meigitult kauneid naisi on meie ümber vähe.   Minu jaoks on kõige ilusamad eestlannad tüdrukud, kes on sellises eas, kus pole ema veel lubanud neil juukseid värvida või end üleliigselt meikida. Siis tuleb eriti eredalt välja, et me oleme üks ütlemata ilus rahvas naturaalselt kauni heleda naha ja siniste silmadega.  

Väita, et naise teeb ilusaks meik ja muu kunstlik on minu jaoks ülimalt väär. Muidugi ei räägi ma siinkohal õhtumeigist, vaid pean silmas seda, et tõeliselt ilus naine on päevasel ajal võimalikult naturaalne ja ta lööb nii mehi kui naisi pahviks sellega, et ta ei pea end maailma kõige kaunimaks olevuseks.

Kallid ilusad Eesti naised - lihtsuses peitub ilu! Ärge rikkuge seda kunstliku ja võltsiga.