Katy Perry on raseduse ajal tegelenud oma uue albumi "Smile" promomisega, jaganud fännidega oma raseda teekonda ja andnud intervjuusid laulude kirjutamise protsessi kohta. Ja selgubki, et tiheda graafikuga töö juurde naasmine oli täpselt see, mida naine vajas.

SiriusXM'i kuulsuste sessiooni ajal avaldas lauljatar, et rase olemine on tekitanud temas täiesti uut tüüpi enesekindlust ja ta on uhke selle üle, milleks naise keha on võimeline ning ta üritab seda sõnumit anda edasi oma veel sündimata tütrele.

"Ma tunnen end väga võimsana kasvatades enda sees uut elu ja tehes samal ajal tööd. Ma tunnen end hästi, mul on palju energiat, tunnen end tõeliselt õnnistatuna ja armastan seda, mida ma teen," on Katy Perry õnnelik.

Lauljatar avaldas ka, et need samad tunded peidavad ennast albumi "Smile" ühe laulu sees, mis tuleb välja 28. augustil. Laulu nimi on "What makes a Woman..." ja see on laul sellest, kuidas defineerida naist, sest on nii palju erinevaid asju, mis teevad naisest naise."

"Naised on nii kohanemisvõimelised ja valmis muutusteks ning kannavad samal ajal kogu maailma raskust oma seljas. Ja teevad seda kõike kontsakingadega! Ja jätavad mulje, et see pole raske," võtab Katy Perry laulu mõtte kokku.

Allikas: She Knows