"Mis puudutab poisi paranemist, siis tõesti, videos liigutas ta oma jalakest ning arst sõnul ei ole need refleksid, nagu alguses arvati," rõõmustab Keili. "Tänu saatest saadud annetustele on pere lubanud Juss-Mathiasele palju rohkem füsioteraapiat, neil on uus terapeut, kes pidevalt poisiga tegeleb. Viimane kinnitab, et pisikese lihased on tõesti märgatavalt tugevamaks muutnud ja edusammud on suured."

Keili teab jagada, et lähiaja ootavad Carina ja Juhan külla ka üht mainekat arsti Venemaalt, kellega nad tänu saatele kontakti saavutasid. "Perel on üldiselt käed-jalad tööd täis, maja juurdeehituse projekt hakkab valmima ja aprilli alguses plaanivad nad juba kopa maasse lüüa," lisab ta.

Sükijainen rääkis rõõmsaid uudiseid ka teiste jõulusaate "Inglite aeg" osalejate kohta. "Noor üksikema Kristel sai hiljaaegu kätte oma uhiuue unistuste korteri Pärnus ja juba lähipäevi näitame TV3 Seitsmeste vahendusel, milline see välja näeb ja kuidas on nende elu vahepeal veerenud," räägib ta. "Teismeline Heinrich kosub samuti ning teeb tublisid edusamme. Tema koolikaaslased plaanivad minna appi, kui pere hakkab ehitama poisi unistuste jõusaali. Hoiame annetajaid kindlasti kursis ka selle tubli noormehe tegemistega. Rõõm on ka tõdeda, et vähi küüsis vaevlevad pereisa Erik ja vanaema Irene tunnevad end oluliselt paremini tänu hirmkallile ravile. Nad on ilusti allunud ning saavad lihtsamini oma igapäevatoimetusi teha ja elu nautida."