Jutusaates arutati möödunud nädalal ingliskeelses meedias levinud postitust, kus üks ema väitis, et lapsevanemad ei ole usaldusväärsed töötajad. Saatejuht Ruth Langsford uuris ka modelli ja näitleja Kelly Brooki arvamust samal teemal ning naise sõnavõtt ajas vaatajad tagajalgadele!

“Mul ei ole lapsi, nii et ma tõesti ei tea, mis tunne on laveerida karjääri, pereelu ja kõige muu vahel, millega meie, naised, peavad tegelema,” alustas ta viisakalt.

“Mõned naised toovad oma lapsi alati ettekäändeks, miks nad oma kohustusi täidetud ei saa. Nad ei pea tähtajast kinni või ei jõua kohtumisele ja vabandavad seda sellega, et nad pidid lapsi vannitama või toitma või kooli viima,” keeras ta pisut vunki juurde.

“Ja teised emad saavad ometigi kõik tehtud. Ka neil on lapsed, kuid ma ei kuule neist kunagi. Need naised on väga professionaalsed ja mulle see väga meeldib”, põrutas naine hoogu sattudes. “Ma arvan, et inimesed ei peaks lapsi tooma vabanduseks, miks nad oma tööd tehtud ei saa. See pole kellegi asi. Lapsed on su isiklik asi ja kui sa oma tööga toime ei tule, siis ära süüdista selles oma lapsi!”

Vaatajad olid muidugi marus. “Ma olen 100% kindel, et kui tal oleks lapsed, oleks jutt hoopis teine,” kirjutas üks ema. Teine vastas: “Ta ei kujuta ettegi, kui raske on toime tulla töö ja lastega. Saa lapsed ja räägi siis edasi!”

Mida teie arvate?