Kuuldused televaatajate lemmikpaari Lauri ja Reelika lahkuminekust lahvatasid internetis kohe pärast otsesaadet, kus paar üksteise suhtes küllaltki jahedalt käitus. Toona esinesid noored küll veel paarina, kuid praeguseks julgevad avalikult välja öelda, et nad on tõepoolest lahus. Eelkõige leidis uue silmarõõmu Lauri, kes usub, et tõsielusarjas osalemine mängis lahkuminekus olulist rolli. Ka Reelikal olevat uus lohutaja juba olemas.

Nii Reelika kui Lauri räägivad Õhtulehes, et tegelikult olid nad veel liiga noored selleks, et ennast lõplikult siduda. Enne saadet olid nad koos olnud 4 aastat. Kumbki ei usu, et romantiline reis veel nende suhet päästa võiks.

Sarja produtsent Toomas Kirss, kes varem on Postimehes öelnud, et kena oleks, kui võitjapaar ise loobuks oma võidureisist ja kingiks selle teisele finalistipaarile Tõnule ja Helenile, ütleb SLÕhtulehes, et saatesari on lõpetatud, võit välja antud ja ükskõik, kes sellele reisile sõidab.

TV3 esindajad kinnitavad, et keegi Laurilt ja Reelikalt nende võitu ära võtma ei hakka.

Samas on Lauri juba pikemat aega uurinud, kas reisi ei saaks maha müüa, rahaks vahetada või oksjonile panna. Paraku Malaisia-poolsed korraldajad sellist varianti ei võimalda.