Cyrus andis ajakirjale Variety videokõne teel intervjuu, kus ta rääkis elust karantiinis ja kuidas viimased kuus kuud on tema elu muutnud. Nimelt vajas muusik möödunud aasta novembris kurgumandlipõletiku tõttu haiglaravi ning pidi veetma nädalaid vaikides ja hoiduma alkoholi tarvitamisest, mida ta otsustas teha isegi kauem kui nõutud.

"Ma olen olnud viimased kuus kuud kaine," avaldas Cyrus intervjuus tunnistades, et alguses tegi ta seda kõigest operatsiooni tõttu, aga siis hakkas ta mõtlema oma ema peale. "Mu ema oli lapsendatud ja ma pärisin mõned tema tunded, mis olid seotud hüljatusega ja sooviga tõestada, et oled vajalik ja väärtuslik. Mu isa vanemad lahutasid, kui ta oli kolmeaastane ja mu isa kasvatas end ise. Ma mõtlesin oma perekonna ajaloo peale, kus on olnud palju sõltuvus- ja vaimse tervise väljakutseid."

Cyrus otsustad vaadata ka enda sisse ja küsida endalt, miks ta on selline inimene, nagu ta on. "Minevikku mõistes, mõistame me ka olevikku ja tulevikku palju paremini," tõdes ta. "Ma usun, et teraapia mõjub hästi."

Miley tunnistab, et kainus on talle küll oluline, aga see ei tule lihtsalt. "See on väga raske, sest noorena mõtlevad paljud, et "sa ei ole enam lõbus"," avaldas naine. "Aga mina ütlen: "Kallis, sa võid mind väga erinevatel viisidel kutsuda, aga ma tean, et ma olen lõbus.""

Cyrus kiidab kainuse juures kõige rohkem selget meelt, mis sellega kaasneb. "Ma armastan kõige rohkem, et ärkan üles tundes end 100%. 100% kogu aeg," selgitas ta. "Ma ei taha ärgata üles svipsis. Ma tahan ärgata üles ja olla valmis."