Kuigi teadaanne oli paljude jaoks üllatav, selgus hiljem, et Kelly vihjas juba mitu kuud varem, et nende abielus esineb suuremaid probleeme. Siiski, paar on otsustanud lõpliku põhjuse enda teada jätta.

Käesoleva nädala alguses asendas Kelly USA talendisaates “America’s Got Talent” žüriisse kuuluvat Simon Cowelli, kes 8. augustil elektrirattaga õnnetusse sattus ja selga vigastas. Kelly tegi sellekohase postituse ka oma Instagrami ja Twitterisse ning ei läinud just kaua aega mööda, kui üks inimene otsustas talle säutsuga vastata ja väita, et pole ime, et tema abielu purunes, kui ta nii palju tööd teeb.

“Nüüd võtab Kelly Simoni koha üle — pole ime, et ta abielu ei toiminud,” kirjutas too. “Mind üllatab, et tal oma laste jaoks aega on. Ta pole enam see vana hea kantritüdruk, kellesse me armusime, vaid ta on nüüd televisioonis ja mitte kuskil mujal. Tema pärast ma ei kurvasta, aga ta laste pärast küll.”

Kelly otsustas talle ka vastata ja pani oma sõnadega kommentaatori paika: “Vau! Ärge solvake hea tööeetikaga naisi, kes on suurepärased emad ja kes on valmis oma sõbrale teene tegema, sest just see on miski, mida “vanad head kantritüdrukud teevad”. Sa ei saa sügaval südames selline inimene olla. Ma loodan sinus paremat näha. Palun, püüdle kõrgemale.”

Nende sõnadega teenis Kelly ära paljude oma fännide kiidusõnad.