Naistekas on parim omadussõna nii mõnelegi, kes püüab üheselt iseloomustada emotsionaalsust. Ajavad ju naistekad meid naerma, nutma, ärevusse, õhevile ja tekitavad äratundmise — just selline ongi elu.

Naistekas viib mõtte lendu ja kannab endaga kaasa, ning mõnel juhul tuletab ehk ka midagi meelde. Midagi, mis meiski olemas, kuid millegipärast kätketuna on. Naistekas reedab heatahtlikult meile endile me unelmaid, lootusi ja soove. Läbi naisteka leiab naine lohutust ja lahendusi, sest ta tunneb end osalisena.

Seda kõike soovib ka Eesti esimene interneti-naistekas. Lehekülg, mis tänaseks on kaheksa aastat olnud loetavaim naistele mõeldud netilehekülg, senine Delfi Naisteleht. Ning ehkki tänasest on sel lehel uus nimi ja oma logo, on siin lugejale jätkuvalt ka juba tuttavat ja omast. Sellel leheküljel viibitud aeg on endiselt aeg enesele, aeg lahenduste leidmiseks, aeg mõttevahetuseks. Aeg siin on nii tegijate kui lugejate jaoks heade mõtete aeg.

Uuest ja vanast rääkides olgu siinkohal öeldud, et lisaks artiklitele pakub naistekas nüüd ka senisest rohkem kõikvõimalikke teste ja videosid. Mitte ainult vaatamiseks, vaid ka kodus järele tegemiseks.

Ning meie logo — see on teadlikult väikese tähega kirjutatud, olles pigem iseloomustav kui nimetus omaette. Täpike i-tähel aga sümboliseerib pärlit. Soovime, et leiad naistekast iga siinveedetud hetke kohta kasvõi ühe pärli. Pärli, mis Su päeva sisukamaks ja säravamaks muudab.

Soojust, sallivust ja sisu soovides

naistekas.ee toimetus