Filmi “X-Mehed” staar Jackman väitis, et üheks nende suhte saladuseks on see, et nad ei veeda kunagi rohkem kui kaks nädalat lahus. “Me ei tööta samal ajal, kui see vähegi finantsiliselt võimalik on,” lisas ta. “Seega on üks meist alati teist toetamas.”

Olgu, tõenäoliselt üks tavaline paarikene päris sellist eluviisi endale lubada ei saa ja peate siiski ühel ajal töö tegema, aga võite siis võtta Jackmanni juttu kuulda ja lõpuks ometi omavahel hoopis rahaasjad selgeks rääkida ning leppida kokku tööalased piirid, mida ületada ei tohiks, et saaksite siiski teineteisega aega veeta.

Järgmiseks väitis Jackman, et tema ja Furness võtavad sageli üheskoos ette erinevaid seiklusi. Nende kõige meeldejäävam reis oli näiteks 2009. aastal Etioopiasse, kus nad kohtusid ka kohvifarmeriga, kes inspireeris Jackmanni looma kohvibrändi Laughing Man Coffee.

Seega, kui olete omavahel rahaasjad selgeks rääkinud, ehk oleks aeg panna paika järgmine puhkuseplaan? See muudab teid kindlasti õnnelikumaks ja lisaks saate lisada veel ühe ägeda mälestuse oma ühisesse kogemustepagasisse. Äkki komistate ka ise mõne suurepärase äriidee otsa nagu Jackmann ja Furness?

Allikas: Well+Good