Näitlejannal on adopteeritud kaks last, poeg Louis ja tütar Laila. Bullock on teinud kindla otsuse varjata oma lapsi paparatsode eest ja samuti ei kasuta ta ise ühtegi sotsiaalmeedia platvormi.

Ta meenutab üht stressirikast kogemust Laila adopteerimise protsessi algusest: "Esimesed kuud kuud olid tõeliselt pingelised, sest alguses on kohanemisperiood ja kui midagi läheb valesti, võetakse laps ära. Lailal oli allergiline reaktsioon ja me pidime kiirustama Erakorralise meditsiini osakonda, aga meid jälitasid paparatsod."

Lahti läksid jutud, et Bullock saab teise lapse ja fännid tahtsid saada fotomaterjali. Kui Louis kuulis järjekordset helikopterit või drooni, lohistas ta kiiresti oma õe Laila batuudi alla peitu, kuid tüdruk sai sellest traumajärgse stressihäire.

Bullock tunnistab, et kui lõpuks sai tehtud professionaalsed pildid, läks kõik kergemaks.

Ühes intervjuus tunnistas näitleja, et ta soovib, et tema laste kohta ei öeldaks, et nad on adopteeritud. "Keegi ju ei kutsu oma last kui kedagi, kes sai kogemata peale baaris käimist valmis tehtud..." Seetõttu tahab ta, et öeldaks lihtsalt "meie lapsed".

Allikas: She Knows