Oma tööst kõneles ta ajakirjale Marie Claire.

Ainult mu lähemad sõbrad teavad, mida mu töö endast kujutab. Enamus inimesi isegi mitte ei tea, et selline töö on olemas. Mitte et ma seda häbeneksin, aga kui ma ütlen inimestele, et ma testin seksimänguasju Spankie.com võrgulehekülje jaoks, eeldavad nad tavaliselt, et ma olen nümfomaan, mida tegelikult ei ole.

Umbes kaks korda kuus saadab tööandja mulle märgistamata paki seksimänguasjadega. Nii nagu iga muu töö puhul, panen ma märkmikusse kirja ajakava: “kella neljast viieni mängi kunstpeenisega, kella üheksast kümneni katseta uut pimeduses helendavat kondoomi”. Õnneks on mul väga mõistev partner, kes mind mu töös tavaliselt abistab.

Kui keegi oleks mulle paari aasta eest öelnud, et minust saab seksimänguasjade kriitik, oleksin ma seda inimest segaseks pidanud. Minusugused “kenad tüdrukud” selliste asjadega ei tegele, mistõttu mu tegevus ongi nii koomiline. Ma sain oma esimese seksuaalkogemuse alles ülikoolis ja mind poleks ka kõige parema tahtmise juures saanud liiderlikuks pidada.

Mul on peaaeg alati olnud kindel partner. Kui ma sain 26 ja ma olin ilma partnerita, ostsin ma oma esimese vibraatori, peamiselt selleks, et saada teada, miks kõik sellest nii palju räägivad. Ma olin poodi minnes nii närviline, et jooksin poodi ja haarasin riiulilt esimese kättejuhtuva vibraatori — see oli beebiroosa — ja veel ühe asja, et jätta mulje, nagu oleksin ma tavaline klient. See kogemus jättis mulle nii sügava mulje, et ma kirjutasin selle sisse koomilise loo “As I Like It” käsikirja. Ma olen nimelt ka koomik.

Selles stseenis rääkisin ma kõigest — alates sellest, kuidas sperma mu häbemekarvadesse kinni jääb kuni vibraatori kasutamiseni. Keegi Spankie.com-i inimestest juhtus mu esinemist nägema ja soovitas mind tooteid testima. Oli ilmselge, et ma suutsin rääkida avalikult seksist, ilma et oleksin tundnud piinlikkust.

Esimene saadetis sisaldas 30 kondoomi — erinevate tootjate omi, erinevat värvi, karestatud ja karestamata. Järgmine saadetis oli pool tosinat kunstpeenist. Ja ei läinud kuigi palju aega, kui mu magamistuba nägi välja kui perverssete seksmängude keskus — peenised, käerauad, piitsad, vibreerivad esemed.Nii nagu iga kriitik, suhtun ma oma töösse väga tõsiselt.

Ma testin iga mänguasja paar korda. Ühest korrast ei piisa, kuna mõnikord olen ma paremas tujus kui teinekord. Ma hoian voodi kõrval märkmikku ja teen koheselt märkmeid, nagu näiteks “tundub olevat kleepjas” või “imelik järelmaitse”. Ma kontrollin ka nende esemete vastupidavust. Kas ma võin seda kuhugi vastu lüüa? Kas ta läheb katki, kui ma selle põrandale pillan? Ja loomulikult testin ma, kui mõnusad need esemed on. Ma olen otsekui seksimänguasjade maailma tarbijakaitseinspektor ja mu latt on seatud väga kõrgele.

Ma olen andnud oma lemmikmänguasju paljudele sõpradele edasi, aga mulle meeldib ka rääkida neile asjadest, mis neil juba kodus on, ja mis aitavad nende seksielu elavdada. Näiteks on oliiviõli üks mu lemmikmäärdeaineid. (NB! Ärge kasutage õli koos kondoomidega — see võib neid nõrgestada ja põhjustada nende purunemist.) Kasu on ka huumorimeelest. Mulle meeldib ka pihustatav vahukoor — pihustage see partnerile peale ja mõnekümne krooni eest saate rohkesti lusti.

Enne kondoomide testimist vältisin ma nende kasutamist monogaamses suhtes, kuna ma arvasin, et need segavad vahekorda. Aga sealtpeale, kui ma esitasin endale küsimuse, kuidas neid asjakesi seksikamaks muuta, olen ma nende kasutamist tegelikult nautinud. Mul lemmikud on InSpiral ja Pleasure Plus. Nad mõlemad on kogukamad kui tavaliselt kondoomid — nad liibuvad tihedalt peenise aluse külge, aga annavad peenisepeale rohkem ruumi ning muudavad seksi nii mehele kui naisele nauditavamaks. Uskuge mind.

Ma olen senini tavalise plastikust vibraatori tuline austaja. Ühes “Seksi ja linna” (“Sex and the City”) seerias nimetati vibraatorit, mille külge on kliitori stimuleerimiseks kinnitatud tillukene jänku. See toode on hea, aga maksab palju, tavalise vibraatori aga saab kätte mõnesaja krooni eest.

Tegelikult on enese kunstpeenisega seespidiselt stimuleerimine ülekiidetud. Sellega võib teha palju enamat. Hõõruge sellega oma häbet, hellitage rindu, lükake see endale suhu või õrritage sellega partnerit. Naised, kellel on lihtsam saada orgasmi kliitori stimuleerimise kui suguühtega, saavad vibraatorist rohkem kasu.

See töö ei tee mind rikkaks, aga see aitab tasuda arveid, sellal kui ma valmistun kraadi kaitsmiseks. Ma teenin ühe toote testimise ja arvustuse pealt 2600 kuni 4400 krooni ja ma võin ka testitud tooted endale jätta, mis on kena preemia.

Mu partnerile meeldib mu töö väga. Me oleme olnud koos kolm aastat ja meie seksuaalelu ei ole kunagi olnud parem. Aga ärge saage must valesti aru: see on töö. Mõnikord tundub maratonseks olevat kui tükitöö: üks lelu järele proovitud, veel neli ette võtta. Ja mõnikord võib nii paljude toodete testimine väsitada. Ja peale igat katset pean ma sirutama käe märkmiku järele ning oma kogemust analüüsima. Mõnikord mõjuvad tervistavalt õhtud, mil meil ei ole testimiseks ühtegi toodet ja kui ma käitume nagu enamus paare, jäädes televiisorit vaadates magama.