46aastane Jennifer näeb välja parem, kui keegi meist oskaks kunagi üldse unistada ja ta ütleb, et see kõik on tänu tema tervislikele söömis- ja joomisharjumustele. Tema menüüsse kuuluvad regulaarselt rohelised toidud nagu lehtkapsas, Brüsseli kapsas ja suvikõrvits ning tervislikud valgud nagu lõhe, kana ja kinoa. Kuigi ta naudib aeg-ajalt ka magusaid asju nagu šokolaadinööbikesi, ei joo ta kunagi alkoholi ega kohvi. Lisaks ei suitseta ta mitte kunagi.

"See mõjutab vanemaks saades väga hullult su nahka," selgitas ta, lisades, et kui ta üldse kunagi kohvi joob, siis sellist, mis sisaldab võimalikult vähe kofeiini.

Kuna kohv on võimeline aktiveerima stressihormoone, mis mõjutavad su naha rasutootmist, võivad selle tagajärjel tekkida nahale vistrikud. Lisaks viib kohv vedelikku kehast välja ja see ei tee su epidermisele ühtegi teenet. Küll aga kehtib see kõik siis, kui oled harjunud päeva jooksul suurtes kogustes kohvi ära jooma ja kui J. Lo jooks aeg-ajalt ühe tassikese, oleks tal ikka imekaunis nahk nagu täna.

Võib küll kõlada uskumatuna, et Lopez suudab ilma kohvita oma kiire graafiku juures siiski mõistuse juurde jääda, aga tuleb välja, et staarile meeldib 9-10 tundi päevas magada, kuigi ta aeg-ajalt lepib ka "kohustuslike" 7-8 tunniga. Võimalik, et kui oled nii hästi välja puhanud nagu tema, ei olegi kofeiini vaja.