Šokeeriva uudise käis The Suni vahendusel välja Mirandat kehastav titeootel Cynthia Nixon.

Carrie, Miranda, Samantha ja Charlotte saavutasid menu koheselt pärast ekraanile jõudmist 1998. aastal. Nad mitte ainult ei peksa keelt nagu tõelised naised, nad müttavad ka linade vahel, nagu ükski naissoost telekangelane seda varem ei ole teinud.

Tegelikult kirjutavad Emmyga pärjatud sarja, mis on inspireeritud Candace Bushnelli samanimelisest veerust New York Observeris, homoseksuaalidest stsenaristid.

“Seks ja linn” on unikaalne seetõttu, et näitab, mida naised seksist tegelikult arvavad, samuti sisaldab sari traditsioonilise televisiooni vürtsikaimaid stseene, mistõttu ka mehed on nõus õndsa näoga diivanil naiste kõrval istuma! Statistika näitab, et kolmandal hooajal olid 40 protsenti vaatajatest mehed.

Meestemaias Samantha, keda kehastab glamuurne blondiin Kim Cattrall, on kahtlemata saanud endale kõige räigemad stseenid, millest värvikaimad on seks tuletõrjuja ning tuletõrjepostiga, samuti alakasvulise mehega, keda ta ise nimetas kiimas smurfiks.

Omaette vaatamisväärsuse moodustavad näitlejannade riided. Ükski varasem telesari ei ole moemaailmale nii suurt mõju avaldanud. Stilist Patricia Field lõi tõelise moeikooni, kui ta otsustas, mida hakkab kandma Carrie, keda kehastab Sarah Jessica Parker. Parker on kandnud hingematvalt kauneid, aga ka hirmsaid rõivaid, aga mida ta ka ei kannaks, ta suudab ikkagi fantastiline välja näha.

Sarja jooksul on vaatajad näinud, kuidas tüdrukud armuvad ja siis sellest üle saavad - isegi seksimasin Samantha. Aga tõelisi emotsionaalseid hetke on meile pakkunud Carrie armuelu. Kui stsenaristid ei paku välja lahendust Carrie ja Mr Bigi (Chris Noth) vahelduva eduga kestnud armuloole, siis võivad nad arvestada sellega, et vihased naised saabuvad nende ukse taha rusikatega prõmmima.

Charlotte (Kristin Davis), kes tunnistas hiljuti, et oli alkohoolik, on sarjas kena ja korralik naine. Tema jääb meile meelde kui naisele papist beebi kinkinud ja tualetis eneserahuldamisega vahele jäänud impotentse Trey (Kyle MacLachlan) kaasa.

Ja siis punajuukseline advokaat Miranda, kes sai sarjas emaks.

Kui seks ja mood kõrvale jätta, oli sarja edu tegelik põhjus sõprus. “Seksi ja linna” sõnum on, et tõelised sõbrad hoiavad kokku, mis ka ei juhtuks.