Tene sõnul on käesolev aasta 12-aastase tsükli esimene aasta, mistõttu ongi tegemist olnud väga ettearvamatu, muutusterohke ning väljakutseid täis aastaga. „Esimene aasta purustab vanu struktuure ja aitab kõike uut meie ellu tuua,” sõnab naine.

„Järele on jäänud veel kaks kuud, mida tuleks enda kasuks ära pöörata. Selle aasta eesmärgiks on sinu ellu tuua muutusi sinna, kuhu neid kõige enam on vaja. Kui miski enam ei toimi, siis ära hoia sellest kiivalt kinni, vaid lase vabaks, muuda selle sisu ja enda väljavaateid. Kõik, mis töötab sinu vastu, on väljakutse 2020. aasta poolt.“

Tene soovitab nüüd võtta kõigil see hetk, et mõelda juba möödunud kümnele kuule tagasi. „Analüüsi, mis on see, mis kohe üldse ei toimi. Kus toimub lagunemine või appikarje muudatuseks. Kui leiad selle üles, siis süvene ja leia iseenda jaoks paremaid lahendusi ning too rutiini muudatusi.”

Kõik, mis töötab sinu vastu, on väljakutse 2020. aasta poolt.

Tene rõhutab veelkord, et selle aasta eesmärgiks on kõik mitte toimiv lahti lasta ning oma elus uusi struktuure luua. „Selleks, et järgmine aasta saaks tulla isiklikus vaatenurgas edukam, siis on sul aega kaks kuud teha enda elus suurpuhastus ja võtta vastu olulisi otsuseid enda elu parendamiseks.”

Aeg tagasi ja edasi vaadata

Selleks, et aastalõpp saaks eduks pööratud, soovitab Tene teha enda energiaväljale suurpuhastus. „Kasuta selleks palo santot ja kanna mäekristalli, mis on universaalne energiapuhastaja. Need aitavad selgust, tasakaalu ja südamerahu tuua. Andes häid ideid ja vabastades hirmudest, mis ei lase sul suuri samme elus ette võtta.”