Oma esimest pidulikku vastuvõttu meenutab Kivi järgnevalt: “Eelmisel õhtul iluprotseduure alustades tundsin, kuidas ärevus hinge ronib — jalasääri tuunides värises käsi juba sedavõrd, et lõikasin sisse. Otsustasin, et sama karvaeemalduskreemiga võiks ju ka huulte ülaosas udupeened nääpsukesed kaotada. See lõppes nii, et sel ajal 17aastane tütar Liisa aitas mind terve öö kummelikompressidega, sest nägin välja nagu makaak: suuümbrus oli üleni punane ja paistes ja immitses verd.” Õnneks aga said kõik iluvead ja -õnnetused järgmisel päeval ilusalongis peidetud ja parandatud.

“Tahan julgustada kõiki, kes saavad austava kutse osaleda Eesti Vabariigi pidulikul vastuvõtul — jääge iseendaks ja valmistuge mõnuga toredaks sündmuseks, nautige kontserti ja iseennast ja ka paljude toredate külalistega suhtlemist. Tantsige,” sõnab Kivi.

Riietust valides soovitab tekstiilikunstnik pidada nõu mõne enda stiiliga klappiva moekunstnikuga, aga kindlasti ei tohiks seejuures enda häält ära unustada: “Öelge välja oma eelistused ja kõhklused, sest ei ole midagi ebamugavamat, kui olla kellegi teise poolt pealesunnitud kestas. Samas võiks ju üks pidulik pikk kleit olla iga naise garderoobis, sest seda saab erinevate ehete ja aksessuaaridega täiendada ja väikese ümbertegemisega muuta nii, et mulje on täiesti teine.”

Pikema loo leiad värskest Naistelehe nipiraamatust!