Ajast aega kordub kurbmäng, olgu võimu- või rahamehed, vanemaks saades hakkavad ihkama enda ümber noorte naiste ihu. Nood aga, meelitatud tähelepanust ja hüveelust, on valmis tehinguks, suutmata neile päriselt armastusega vastata. Kas vana ja noore paaris on armastus võimalik?

Kõik on alati võimalik, ka erandid. Ent kui lugeda teadlaste uuringuid, siis 40–50ndais meestel, või ka naistel, tekib kriis, mil loodetakse oma eluiha ja energiat täiendada nooremate kaaslastega. Samas, eksperdid ütlevad, et tegelikult noor naine lõhub vana meest, kui too peab hakkama veel uude suhtesse panustama. Parem võiks mees säästa oma energiat, oma senise partneriga olla, ühes elu lõpuni vananeda. Nii säästab ta oma energiat ja suudab panustada veel enda arengusse nii materiaalselt kui vaimselt kõige enam.

Minu enda arvamus on, et armastus on võimalik ennekõike sel juhul, kui kahe inimese vanusevahe on võimalikult väike. (Naerab.) Näiteks Martin on minust vaid kümme päeva noorem. Tunnen, et me oleme nii üks.

Loe pikemalt Kroonikast!