Risto Uuk veedab terve tänase tööpäeva Naisteka kommentaariumis, nii et lisaks sellele, et saad oma küsimusele täiesti professionaalse vastuse, saad selle ka ruttu! Kirjuta aga julgelt, mis sulle muret teeb — hea nõu ei ole kaugel.

Kui enne küsima hakkamist natuke veel edasi loed, saad Ristoga tuttavaks ka.

Ma olen Teadliktreening.com paljude artiklite autor ja kaasautor ning vastutan artiklite toimetamise eest. Lisaks sellele pakun ma personaalset nõustamist, läbi mille aitan inimestel parandada enesetunnet, nii vaimset kui füüsilist sooritusvõimet ja välimust.

Ma olen olnud treener aastast 2010. Töötan spordiklubi Arctic Sport Club fitness-nõustajana ning kirjutan erinevate väljaannete eest artikleid ja muid tekste.

Mu koostööpartneriteks on jalgpallureid, tennisiste ja teiste spordialade esindajaid ning inimesi, kelle huvideks on tervisesport, rasvapõletus ja lihasmassi suurendamine.

Mu töid on avalikustatud Naine24 portaalis, Sõdurilehes, NickTumminello.com-is, Kaalustalla.ee-s, Äripäevas, Tervis Plussis ja Ajakirjas Sport. Lisaks olen 2015. aastal ilmunud raamatu “Kõht trimmi!” ja tõlkeraamatu “Persse need kalorid” kaasautor.

Ma olen esimese eestlasena läbinud toitumiskoolituse “Precision Nutrition Certification” ja mulle on EOK poolt välja antud treenerikutse. Hetkel õpin Precision Nutrition Certification II taseme kursusel.

Kui tahad minuga treenida või oma toitumisharjumusi parandada, võta julgelt ühendust! Teretulnud on ka kirjutamis- ja teised koostööpakkumised!

Kontakt: risto@teadliktreening.com