„Ma olen alati olnud pigem visionäär, kes upub pidevate uute ideede laviini alla. Kui ma ei oleks laulja, oleksin nähtavasti ammu mõne idufirma loomisele oma jäägitu pühendumise andnud,“ kinnitas Tanel.

Talle lähevad eriti korda idufirmad, mis lisaks inimeste heaolu loomisele tegelevad ka ümbritseva elukeskkonna hoidmisega. „Elan suure põnevusega kaasa meie kohalikele idufirmadele ning võimalusel aitan nõu ja jõuga,“ kommenteeris ta.

Siiski eduka lauljakarjääri valinud Padar kegitab veidikene ka saladuseloori ning lubab fännidele, et uut muusikat on oodata juba enne septembri lõppu. „Järgmine singel on ilmselt läbi minu karjääri mind kõige isiklikumalt puudutav lugu. Usun, et see saab ka minu fännidele südamelähedaseks,“ kommenteeris Padar.

Eesti esirokkari ja nüüd ka uues isarollis oleva Padari sõnul on tema bändi esinemisgraafik endiselt tihe. „Loomulikult on igapäevased tegevused ja toimetused planeeritud nii, et nii, et oleks võimalik olla uue ilmakodaniku juures ja näha tema igapäevast arengut. Õnneks on võimalik seda kõike sobitada nii, et pere ega esinemised ei kannataks.“