Tuleb välja, et sel ajal, kui ta parajasti oma kampaaniaga ei tegele, mõtleb Hillary Clinton samadest asjadest, millest kõik teisedki naised — oma välimusest ja iluvigadest.

Tyra Banks kohtus Hillaryga mõned aastad tagasi ja meenutab leheveergudel nende mõnusat tšit-tšätti kõige tavalisematest naiste probleemidest: “Oh jumal, ta oli nii tšill. Me rääkisime tselluliidist ja Hillary ütles umbes nii: “Jah, mul on tselluliit. Kui ma olen alasti ja vaatan peeglisse, ei meeldi mulle sugugi kõik, mida ma näen.“” Tyra mainis veel, et sedalaadi vestlusi saab Hillaryga väga vabalt ja mõnusalt pidada.

41-aastase modelli ja 67-aastase presidendikandidaadi vahelised iluteemalised vestlused leidsid aset millalgi enne või pärast The Tyra Banks Show salvestust, kus Hillary rääkis armastusest oma abikaasa Bill Clintoni vastu ja sellest, et ta pole kunagi tema armastuses kahelnud, isegi neil rasketel aegadel, kui Billil oli afäär Monica Lewinskyga.

Tyra Banksi intervjuust New York Times’ile jääb küll selgumata, kas ka temal endal on tselluliit, aga siiski on tore teada, et nii kuulsad naised on täpselt samasugused nagu meie — tavalised ja vigadega, mitte täiuslikud.

Allikas: New York Times