Viimastel aastatel on Victoria ja David avalikkusele vähe oma suhtest rääkinud. 2017. aastal uuendasid nad oma abielutõotust ja tegid seda väikeses pereringis oma kodus. Samal aastal avaldatud Vogue artiklis räägib Victoria, et tema ja ta abikaasa pika ning ilusa suhte saladus on see, et koos olles nad lõbutsevad palju.

“Kui ma päriselt ka oleksin nii õnnetu, nagu ma näen välja osadel paparatso fotode peal, ei oleks ka mu lapsed õnnelikud ja päris kindlasti ei oleks ma ikka veel abielus,” tunnistas Victoria toona.

Ehkki David ja Victoria veedavad palju aega eraldi, võtavad nad aja, et kahekesi koos olla. Sel ajal käivad nad kahekesi jalutamas, rattaga sõitmas või söömas.

David on kirjeldanud abielu kui rasket tööd, eriti kui abielu on kestnud nii kaua nagu nende oma. Ta ütleb, et eraldi reisimine ja teineteisest eemal olemine on suhtele proovikivi, aga sellega tuleb hakkama saada. David on tunnistanud, et muidugi on ta vigu teinud, aga neid tuleb ette igas suhtes ja abielus ning oluline on vigadest õppida.

Allikas: BrightSide

Lugejad, kes te olete pikalt abielus olnud — mis on ilusa kooselu saladus?