"Nimelt alustasin seksielu, kui olin alles 14-15aastane ja tänaseks on mul olnud seitse seksuaalpartnerit ning mulle on jäänud külge väga litsaka naise silt. Näiteks olen kuulnud jutte, kuidas minust räägitakse ikka, et tegu on maia neiuga ja kui ma kuskil peol olen, siis osad mehed on nagu šaakalidm kohe käed sügelemas nagu ootaks, et ma nendega kohe voodisse ronin. Ei, mitte mingil juhul!

Ühe korra elus oli selline situatsoon, kus peol sai nahistatud ja hiljem me enam ei suhelnud. Aga seda on kogenud ma arvan üle poolte naistest.

Sellest seitsmest on mul olnud kolm peaaegu tõsist suhet, mis kestsid peaaegu aasta aega, teised neli on olnud lihtsalt sellised kerged sebimised. Sellist asja pole kunagi juhtunud, et otse klubist kellegi juurde voodisse oleksin roninud.

Ei saagi enam aru, kas seitse partnerit tähendab siis kohe, et olen lõdva püksikummiga?! Siit ka küsimus: kas seitse sekspartnerit nelja-viie aasta jooksul on palju või vähe.? Naised, mis te arvate? Meeste vastuseid kuulda ei sooviks, sest Eesti mehe jaoks on lits juba see, kes enam süütu pole."