“Ma olen väga rahul meie sekseluga. Lapsed ei ole enam nii väikesed, et nende kõrvalt ei saaks intiimelu nautida. Seks on mehega hea, aga vahepeal tekib tunne, et kas see ongi kõik? Kas seda ühtainsat meheaud saangi ma nüüd elu lõpuni nautida? Vahet pole, et see on suur ja hea ning mees on ka suurepäraste oskustega.

See mõte tekitab natukene ahastust. Ma olen käinud igasugustel koolitustel, masturbeerin regulaarselt, mees viib mind tippude tippu, aga mul on üks fantaasia…

Nimelt sooviksin ma nii väga, et mind rahuldaks korraga kaks meest. Kohe, kui sellele mõtlen, lähen läbimärjaks. Vahel, kui mehega voodis oleme, arvab ta, et olen selline märg miisu tänu tema osavatele liigutustele, aga tegelikult olen ma sel ajal oma fantaasiamaailmas… mis on muidugi vale, sest ma ei viibi hetkes.

No aga mida ma teha saan — 15 aastat sama mehega voodi jagamist on tehtud, õudselt tahaks veel mõne seikluse elus teha. Justnimelt seksiseikluse. Natuke häbi on seda küll kirjutada, ise veel pereema…

Aga ma ei saa midagi teha. Ma tahaks nii väga selle fantaasia ellu viia, ma ainult ei tea, kuidas seda mehele öelda. Ta ei oleks mitte kunagi sellega nõus.”