"Minu meelest on selle endale võtmisega vähe keerulisemad lood, kui esialgu tundub. Naisi on üldiselt kahte sorti: ühed arvavad, et nemad võtavad mehi ja teised arvavad, et mehed peaksid võtma neid," kirjutas ta. "Mina olen kokku puutunud mõlemat sorti naistega.

Esimese sordi näiteks on "riiginaised", kes hakkavad sind kuhugi kangutama, sinu ajusid väänama ja arvavad, et neil õnnestub sind mingisse alaväärsesse "koduväi" rolli pressida.

Minu enda naine arvab vähemalt ise, et ta kuulub teise sorti. Ta tahab, et mina teda endale võtaks. Samas ei sõltu see üldse minu tahtest ning ilmselt ka mitte tema tahtmisest.

Mina ei oskaks ega suudaks kindlasti mingit "riiginaist" endale võtta. Siiani on olnud nii, et mu naine lihtsalt on olnud minu naine. Just see üks ja ainus siin maailmas. Ja mina olen olnud tema mees.

Sellele vaatamata sellele, et oleme me väga erinevad inimesed ning sõnade abil suhtlemisest ei tule meil enamasti midagi head välja. See on tulenenud instinktidest ja oleks nagu kuskilt kõrgemalt poolt või üleloomulike jõudude poolt paika pandud."