“Mees mind tahab küll väga, tema sõnul olen ma maailma kõige seksikam naine. Ta tahaks minuga lausa mitu korda päevas seksida. Mina tunnen, et umbes kord nädala või kahe jooksul on piisav. Olen ise ka lugenud ja uurinud, et selline tunne suhtes ongi naistel normaalne, aga absoluutselt kõikide allikate kohaselt tekib see umbes siis, kui on koos oldud juba kümme aastat ja sellest ka kuskil viis aastat abielus. Meie aga oleme koos elanud ainult neli aastat ja mingist abielust pole juttugi.

Me oleme mõlemad mehega alla 30aastased. Seks peaks ju nagu olema meie igapäevane teema, aga juba mitu kuud tahan mina seda ainult paar korda kuus. Mees tahab muidugi rohkem, aga ta on tore ja hooliv, ei suru mulle mitte midagi peale. Aga ma ju tean, et ta tahaks rohkem!

See, et me seksime mõned korrad kuus, on ka ainult sellepärast, et ma tunnen, nagu ma peaksin. Sel ajal ma ikka naudin seda, mees oskab mind suurepäraselt tippu viia, selles osas pole mitte kunagi probleeme olnud.

Aga ma ei saa aru. Ma olen nii noor, kuid mõttemaailm tundub seksi osas olevat hullem kui 80aastasel. Ma ei tunne eriti iha ja mõte seksist pole üldse ahvatlev. Ka ei ole ma kogenud mingeid traumasid, mis peaks seda iha nii drastiliselt vähendama.

Et ennetada nõmedaid kommentaare, et ehk mu mees ei ole siis piisavalt hea voodis, siis ma olen enne teda olnud ka mitmega ja tean väga hästi, et ta on päriselt ka hea ja oskab naisega kenasti ümber käia.

Tahaksingi nüüd lihtsalt ausat nõu. Mida peaks tegema, et tahta rohkem seksi? Kuidas tekitada endas iha? Pornot olen proovinud vaadata, aga ka ei see ei eruta mind üldse.”