Sellele järgnes paar päeva vaikust, kuniks võtsin ise ühendust, et küsida, mis ta siis kostab? Mees oli hoopis minu peale solvunud, kuna heitsin talle ette teemat, mille pärast on meil ennegi mure olnud (ta on liiga hõivatud inimene), lisaks saab ta minu etteheidetest aru, et on minu jaoks halb mees.

Peale lühikest vestlust sõnas ta, et soovib olla mu jaoks parem. Küsimusele, et kas olen tema jaoks piisavalt oluline, et seda suhet jätkata, sain vastuseks "muidugi" ning ta ei soovi meie suhet lõpetada, kuid kahjuks jätkus see olukord kõik vaikusega.

Tegin siis paar päeva hiljem uuesti sellest juttu ja tema vastus oli endine: suhet ta lõpetada ei taha!

Jälle päev möödas, otsustasin ilma teemat puudutamata lihtsalt küsida, et kuidas tal läheb jne. Vastas koheselt. Kirjapildis musi ja kallis, samas ise ei kirjuta.

Täpselt nädal möödas sellest olukorrast ning suhtumine pole tal muutunud. Kõnedele ei vasta, vabandades, et ei saa rääkida vms, aga nüüd vähemalt suhtleb minuga mingil määral. Küsimusele, et "mis siis toimub", vastab, et kõik on korras, aga no jah, vaevalt küll.

Enne seda oli kõik väga hästi ning polnud juttu või kahtlustki, et suhe hakkaks otsa saama. Mees ise veevalaja tähtkujust.

Kellel sarnaseid kogemusi, ehk oskate arvamust avaldada? Niisama nõu anda? Meeste arvamus eriti oodatud.