“Kirjutan, sest olen enda meelest suhteliselt lootusetus olukorras ja äkki on keegi veel kunagi varem midagi sellist läbi elanud ning oskab enda kogemustele tuginedes mulle asjalikku nõu anda.

Olen 24aastane naine. Minevikus on mul mitmeid lõbusaid suhteid olnud, üks kestis isegi neli aastat, nii et kogemust mul on. Tunnen, et olen nüüd jälle valmis tõsisemaks suhteks. Leidsin Tinderist umbes samal ajal kaks meest, ja otsustasin, et lähen mõlemaga välja. Et kui ma väljas ära käin, siis saan aru, kummaga klapin ja kellega midagi edasi arendada.

Nüüdseks olen ma käinud nendega väljas peaaegu pool aastat ja mõlemad on jätnud mulje, et tahaksid nüüd minuga tõsisemat suhet. Minu valikus on siis 40aastane meesisend ja 26aastane. Kui nüüd pelgalt vanuse järgi otsustada, siis loomulikult peaksin ma võtma endale selle 26aastase ja jätma keskealise mängust välja. Aga ma ei suuda ju!

40aastane on juba nii elukogenud, maailma näinud ja vahva mees. Jah, ta on lahutatud, aga siis ta peakski ju teadma, et kaks korda enam samasse ämbrisse ei astu. Ja ta on ise ka öelnud, et ma mõistan asju palju paremini kui tema eelmine naine. Meeletu boonus on ka see, et ehkki ta on sellises vanuses, ei ole tal veel lapsi! Ma saaksin temaga hakata kiiresti pisiperet looma, unistan sellest väga.

Aga see 26aastane — temas on see miski, mis paneb minu südame lihtsalt perutama! Ta on nii müstiline, seksikas, tahab tohutult reisida… Aga samas on ta ausalt selgeks teinud, et niipea ta veel lapsi ei tahaks.

Esimene oleks siis selline turvaline valik, teine aga seikluslik… Kas äkki keegi veel on olnud sellise valiku ees, kus mõlemad variandid on nii head, aga samas ühe peab ju valima, muidu oled mõlemast ilma? Mis ma teha võiks, ma ei saa ju igavesti oodata.