“Tahaksin rääkida probleemist, mis minu meelest vaevab kõiki naisi ja selleks on tohutu suur soov vinguda. Vinguda ükskõik mille üle, iga päev ja otseselt ilma põhjuseta.

Probleem iseenesest ei ole vingumine. Seda armastan ma ka ise väga teha. Tunnen peale korralikku vingumist, et pinged on maandatud ja palju parem on olla. Milles see probleem siis seisneb? Selles, et naised vinguvad oma meeste kuuldes.

Ja naised ning mehed saavad sellest täiesti valesti aru. Enamasti tahavad naised lihtsalt asja südamelt ära rääkida ja siis nad tunnevad end paremini. Mis siis, et probleem ei lahenenud, vähemalt sai selle oma mõtetest ära.

Mehed aga tunnevad naise vingumist kuuldes alateadlikku survet hakata oma naist kaitsma, sest nad tunnevad, et talle tehakse liiga. Ja mehed hakkavad pakkuma lahendusi, kuidas peaks ja võiks probleemiga tegeleda.

Ja see tekitab paarikese vahel tüli, sest naine tahtis lihtsalt ennast tühjaks rääkida, mitte hakata hoolega probleemi lahendama. Mees jällegi ei mõista, miks on vaja niisama probleemist rääkida, kui naisel ei ole kavatsust sellega tegeleda.

Siit tuleb minu soovitus teistele naistele — vinguge oma igapäevaelu probleemide üle hoopis sõbrannade kuuldes. Nad mõistavad, et sa tahad lihtsalt ennast tühjaks rääkida. Ja kui sul tõesti mõnikord on probleem, kus sa tahaksid kuulda kellegi nõu, kuidas seda reaalselt lahendada, siis oleks mõistlik pöörduda oma kallima poole.