Valgete lammaste all pean ma silmas kurbasid, masenduses ja depressioonis olevaid nägusid, mis mulle igal sammul vastu jalutavad linnapildis ja see on ütlemata kurb vaatepilt. Kas selleks on voolinud meid ühiskond või Sina ise?

Kõik saab siiski alguse sinust endast ja kindlasti ära otsi süüdlast selles olukorras ning ära peida probleemi kellegi teise selja taha, sest see on lihtsalt probleemist kõrvale vaatamine.

Miks ma seda hetkel probleemiks pean? Eks ikka seetõttu, et kurbus ja masendus viib meid enneaegselt hauda ning ma ei usu, et sa seda hetkel sooviksid, ning kui soovid siis palun ole hea ning räägi oma murest ja pöördu spetsialisti poole.

Miks ma sellest kõigest hetkel räägin on aga tegelikult see, et ma otsustasin teha väikese katse ning soovin ka seda Sinuga jagada. Nagu varasemalt mainitud, siis väga kurb on vaadata neid "valgeid lambaid" ning minu eesmärk oli muuta vähemalt ühe inimese tuju või olek veidike paremaks. Ma ütlen Sulle kohe ära, et see katse läks üle ootuste hästi ning selle tulemus üllatas mind.

Otsustasin, et jagan enda positiivsust mind ümbritsevate suvaliste "valgete lammastega" ning käin läbi linna naeratuse ja sirge seljaga. Tead ju seda tunnet, kui haigutamine nakkab? Miks ei peaks olema sama naeratusega? On ja kuidas veel! Inimesed võtavad nii palju ümbritsevast endaga kaasa ning üsna paljud "valged lambad" minu ümber muutusid selleks "mustaks lambaks" nagu minagi, naeratus näol ja tuju hea.

Eks mulle vaadati järele ka ikka, et on ikka idioot, see vist on hullarist välja saanud või laksu all.

Selle katsega tahan ma Sulle armas inimene meelde tuletada vaid seda, et lihtne naeratus võib päästa kellegi päeva ning seda isegi täiesti suvalisel inimesel! Natuke rohkem positiivsust ning Sa märkad, kuidas Sinu kui ka teise inimese päev läheb paremini, kasvõi natukene.