Mul ei ole kunagi plaanis olnud oma naist petta. Meil on imeline suhe ja ta on lausa rabav. Kuid umbes pool aastat tagasi juhtus tõesti nii, et tahtsin huvi pärast natuke Tinderis ringi vaadata, see ei ole ju kuritegu. Ma isegi ei alustanud vestlust, kuid minuga hakkas rääkima üks väga kena näitsik. Ebaviisakas oleks ju olnud mitte vastata. Alguses rääkisime niisama maast ja ilmast, kuid lõpuks hakkas ta natuke flirtima. See tekitas meeldiva tunde, ma polnud enam harjunud nii palju tähelepanu saama. Eks ma siis ikka flirtisin natuke vastu, aga ma ei mõelnud sellega midagi halba. Hooletusest jätsin telefoni lahti ja mu naine, kes tahtis kella vaadata, nägi seda vestlust.

Oi, milline draama siis lahti läks! Ta süüdistas mind petmises ja vaatas üle kõik mu telefonis leiduvad tekstsõnumid. Loomulikult ei leidnud ta midagi muud, sest ma ei olnud ju teinud midagi. Vabandasin oma naise ees ja lõpuks oli ta nõus mu lubadusega, et midagi sellist ei kordu.

Kuid peale seda vahejuhtumit on mu armas naine muutunud palju tigedamaks ja kahtlustavamaks. See on arusaadav, aga nii pikk aeg on ju juba möödas, et ta võiks lõpuks ära lõpetada. Tema aga kontrollib pidevalt mu telefoni ja näib arvavat, et tal on täielik õigus selleks. Ma tunnen, et mu privaatsust rikutakse.

Rääkige kaasa: kas olete olnud sarnases olukorras ja mis on teid aidanud?