“Minu mees peab muidu väga oma hügieenist lugu. Vahel tekib tunne, et ta käib rohkem duši all kui mina. Ma tean väga hästi, mida tähendab see, kui mees ennast ei pese ega kasuta piisavalt deodoranti. Eelmine suhtekaaslane vastas täpselt sellele kirjeldusele.

Kuid jah, mu elukaaslasel on üpris imelik probleem — ta keeldub oma varbaküüsi lühikeseks lõikamast! Umbes kord kuus lõikab ta neid natukene, kuid peale lõikamist näevad need siiski välja sellised, nagu nendega ei oleks mitte midagi tehtud. Tema väitel ei saa ta neid rohkem lõigata, sest siis olevat tal valus. Ma ei saa sellest aru. Minul ei ole kunagi olnud valus oma küüsi lõigata. Ma usun, et see on tal peas kinni ja ta mõtleb seda enda jaoks palju hullemaks, kui see tegelikult on.

See võib tunduda tühiasi ja miks ma peaks üldse muretsema tema varvaste pärast, seni kuni nad ei haise, aga me ju magame samas voodis! Mind ajendaski kirjutama see, et eile õhtul magama minnes tundsin ma järsu oma jalas teravat valu. Uurides, milles asi, sain kiiresti aru, et mees oli kogemata oma pikkade varbaküüntega tugevasti vastu minu säärt tõmmanud. Siiamaani on mu jalal mitu triipu.

Jah, ta ei tõmmanud mu jalga veriseks ega midagi, aga see varbaküünte pikkus ei ole lihtsalt normaalne. Kuidas ma saaksin talle selgeks teha, et ta peaks ennast kokku võtma ja proovima ettevaatlikult neid lühemaks lõigata? Ma ei saa ju talle omaalgatuslikult pediküüri juurde aega panna, kui ta ise seda ei soovi.”