Nimelt oli meil ühe teise paariga plaan minna Lõuna-Eestisse puhkama. Broneerisime majutuse juba ca kuu-kaks tagasi ära ja arvasime, et kõik toimib. Kuna maja oli suurem ja mahutas veel kaht inimest, otsustasime veel ühe paari kaasa kutsuda ehk meid oli siis kokku kuus. Ja sealt said alguse probleemid.

Kui nüüd vahetult enne puhkusele suundumist oma majutajaga ühendust võtsime ja teatasime, et meiega tuleb üks paar veel, hakkasid nad jaurama, et sinna majja ei mahu ikka kuus täiskasvanut, vaid neli ja kaks lisavoodit on lastele. Samas on neil seal kirjas, et lisavoodeid saab teatud lisatasu eest majja lisada. Meile aga öeldi, et mitte kuidagi ei mahu.

Kui muidu pani see olukord lihtsalt pead kratsima, siis järgmises lõigus toodi välja, kuidas "nad peavad vajalikuks ikka rõhutada, et see on siuke peremajake ja pidutsejaid nad ei oota". Seda meil polnudki plaanis teha, oleme üsna rahuliku meelega inimesed ja kui klaasikese veini ikka oleks õhtul nautinud, siis end täis juua meil küll plaanis ei olnud.

Aga majutusasutuse kindel arvamus oli ja see kõlas igast kirjast läbi, et kuna lapsi ei ole ja tuleb täiskasvanute "kamp", siis kindlasti joovad ja läbustavad.

Uskumatu! Ega ei jäänudki muud üle, kui broneering tühistada ja natukene lisaraha juurde maksta, et saada parema suhtumisega majutajad...

Lugeja, jaga kogemust, kas ka sina oled kogenud diskrimineerimist, sest sul ei ole lapsi? Jaga oma lugu kommentaariumis või kirjuta meile otse naistekas@delfi.ee!