Eelnevalt töötas ta ühes suures kontoris assistendina ja oli oma kohaga väga rahul, palk oli ka okei, aga tema ülemused väga rahul ei olnud ning seetõttu lasti ta ühel hetkel lahti. Ta ei jäänud käed rüppes ootama, vaid asus aktiivselt endale uut töökohta otsima, aga see pole tänaseni õnnestunud.

Arvata on, et poole aastaga on ta säästud otsa lõppenud ja paar korda olen talt ka küsinud, et kas ta siis oma latti natukene alla ei taha lasta ning kasvõi kuhugi teenindajaks või poemüüjaks minna. Selle peale ta vaid turtsatab ja ütleb, et talle küll enam sellised töökohad pinget ei paku ning nii ta elab hetkel oma kallima rahade peal. Ja ega see kallimgi teab mis palju teeni...

Aga eriti veidraks läks kogu lugu siis, kui ta hakkas ühel hetkel postitama sotsiaalmeediasse pilte, kus on selgelt näha, et ta töötleb endale ehteid kaela ja kõrva. Noh, selliseid uhkeid ja kividega ikka, mida ma tean, et tal kohe kindlasti ei ole.

Osadel piltidel, kus ta on täispikalt näha, tundub, et ta töötleb enda ka saledamaks, aga seda ma sajaprotsendilise kindlustundega ei julge väita.

Aga no tõesti, on siis see teenindaja töö tõesti nii kehv ja pigem jätaks kogu maailmale tunde, et raha on nagu muda, kuigi see pole tegelikult tõsi? Mina seda ei mõista.