Ma olen oma naisega koos olnud neli aastat, mille jooksul oleme kolinud kolm korda ja iga kord kolimisega seoses muretsenud ka uue, suurema voodi. Aga vot nüüd on minul mõistus otsas. Mu naine ei ole just eriti pikk, ligi 165 cm, aga püha müristus, kui ta magab… Oleks ta nagu kolme meetrine!

Ma kohe selgitan. Nimelt magab minu kallis naine täielikus banaanipoosis. Ehk et pea on tal ilusti oma nurgas padjal, aga keha on ebaloomulikult kaardus ja jalad siis minu voodi otsas. Täpsemini kuskil minu peal või all. Ükskõik kui palju ma teda ka ei lükkaks või ei nihutaks, ta võtab öö jooksul uuesti selle asendi. Ma ei saa aru, kas ma pean diivanile kolima või mida ma tegema pean? Suurem voodi meie korterisse nüüd küll ära ei mahu. Olen sõpradega rääkides ka aru saanud, et naistel ongi kombeks laiutada, aga see banaanipoos on midagi enamat. Peale vaadates oleks ta nagu õiges kohas, aga teki all toimub selline jalgade mürgel, et hoia ja keela.

See on ebanormaalne, et ta on aastaid sellist poosi harrastanud. See mõjub meie suhtele rängalt, sest minu kvaliteetne ööuni on minu otsas ronivate jalgade tõttu ju rikutud!