Ma olen 23-aastane neiu. Olin mitu aastat vallaline ja tegin, mida tahtsin. Hiljuti leidsin armastuse ja kuu aega tagasi kolisime kokku. Pikkade omaette elamise aastate jooksul on mul kujunenud tõeliselt palju iluharjumusi. Tunnistan, et mu iluprotseduurid võtavad palju raha ja palju aega. Teisalt leian, et kui ma normaalselt teenin, siis ma ju võin endale seda lubada… Ega mu mees ei olegi raha pärast pahur. Ta teenib ise ka hästi ja meil jääb raha üle nii restoranis käimiseks kui reisimiseks. Mulle tundub, et mu meest häirib pigem aeg, mis ma kulutan nii salongis kui kodus oma iluprotseduuridele. Ta ütleb, et need minu lõputud näo- ja juuksemaskid ei muuda mu välimuses midagi ja temale meeldivad üldsegi loomulikud naised. Kui ma juustesse ööseks õlimaski teen, ei taha ta minu kõrval magadagi. Ma ei saa aru, kuidas saavad sellised asjad mind ebaloomulikuks teha? Ja kuidas ta teab, et need mind ilusamaks ei muuda, kui ta ei tea, milline ma muidu välja näeksin? Ja isegi kui see ei muudagi midagi — see nauding, mida enese eest hoolitsemine mulle annab, on ju ka midagi väärt! Praegu olen ma veel selleks liiga noor, aga ma ei kujuta ette, kui ma ühel päeval tahan näiteks täitesüste teha lasta, kas ma pean seda tema eest varjama?

Tunnistan, et ma olen ilusõltlane, aga ma ei tunnista seda, et selles on midagi halba. Oleks, et ma meigiks omale maski pähe, kui me mehega koos välja läheme. Vastupidi, ma kasutan üsna tagasihoidlikku meiki. Aga mehe arvates on ka seda palju, tema arust ei peaks ma ripsmeidki värvima.

See meie peamine tülallikas on mind juba väsitama hakanud, kuigi oleme alles nii vähe aega koos elanud. Ma tean, et see on tegelikult väike asi, aga ikkagi häirib. Kui mees mõnikord nädalavahetusel oma vanemate juurde sõidab, ei tee see mind kurvaks, vaid ma just naudin neid päevi, mis ma veedan enda iluprotseduure tehes, nii et keegi kõrval ei õienda.

Kas keegi oskab mulle nõu anda, mis võib mehe sellise käitumise põhjus olla? Kui ma ise tema käest niiviisi küsin, räägib ta iga kord sedasama juttu, et talle meeldivad loomulikud naised, aga see ei saa ometi nii suure mossitamise põhjus olla? Kuidas ma saaksin selle tüliallika kõrvaldada?