Olen 24-aastane naine. Peret mu veel ei ole, küll aga teen üsna pingelist tööd ja elan ka väga aktiivset seltsielu. Energiat mul tavaliselt jätkub, aga sel aastal on nii, et kohe, kui kevad end näitama hakkas, murdis väsimus mind maha.

Kirjeldan oma praegust nädalat. Esmaspäeval sain üles suure vaevaga pool tundi hiljem, kui oleks vaja olnud ja jäin tööle hiljaks. Tööl oli pidevalt uni. Kohe, kui töölt koju jõudsin, jäin magama. Siis ärkasin üles, sest olin lubanud kinno minna, aga sain aru, et ei jaksa ja magasin natuke veel. Siis loivasin veidi veel kodus ringi, sõin ja jäin ööseks magama. Öösel oli muidugi uni väga vilets, sest oli liiga palju magatud. Teisipäeval oli ka raske ärgata ja juba päeval helistasin sõbrannadele, et tühistada väike tööjärgne kokteilitamine, sest mind ootas ju voodi. Kolmapäeva õhtuks olid mul teatripiletid, aga juba tundes õhtust väsimust, ärisin need tööl kolleegile maha. Selline mu elu ongi viimasel ajal: hommikul magan sisse, pärast tööd lähen kohe magama ja loomulikult magaks ka tööl, kui see vähegi võimalik oleks. See ei ole ju normaalne!

Kas keegi võitleb veel sellise kohutava kevadväsimusega? Mis teid aitab? D-vitamiini ma juba võtan, aga kas tasuks midagi veel võtta? Palun aidake, ma ei taha selline unine pidur olla, vaid tegutseda — kevad on ju nii ilus aeg!