ALFAISANE

Sageli on ta ainus mees laudkonnas. Enamasti on ta keskealine või üle selle. Justkui püha kohusena tunneb ta, et peab võrdselt tantsitama kõiki laud- või ümbruskonna naisi. Tehes seda tuimalt, üksluiselt ja kohusetruult. Tuima näoga tantsitab ta sind, pilk kauguses, ega alusta sinuga erilist vestlust. Kui, siis üsna tavalist ja igavat. Võib-olla tunneb ta end mehena, kes on karja juht ja tal lasub juhina vastustus oma (nais)karja ees.

Temaga tantsida on sama igav kui temal sinuga. Ta ei üllata sind ootamatute keerutustega, eriliste sammude ja muuga. Kuigi reeglina tantsida ta oskab ja samme teab, rütmi peab ka. Naist juhib ta kindlameelselt nagu ühele isasele kohane.

Suhe sellise mehega on turvaline ja üksluine. Püksid on tema jalas ja ta hoolitseb truult pere eest. Tuleb õhtul kohe koju, võõraid naisi ei vaata. Aga söögitegemises või kodutöödes temast eriti abi ei ole. Ta on kõvasti oma soorollis kinni. Viib enamasti siiski taara ära ja prügi välja.

IDEAALNE PARTNER

Ideaalne partner oskab tantsida ja seda väga hästi.Ta naudib tantsu, sind ning muusikat ja rütmi. Ta vaatab, et sinagi rütmi ja tantsusamme tabaksid, juhib sind hellalt, aga kindlalt endaga kaasa. Ta hoiab sind liikumise ja muusika kütkes ning temaga on lausa lust tantsida. Ta pikib tantsu huvitavaid pöördeid, liigutusi ja samme ning hoolitseb, et sa temaga kaasa tuled. Temaga tantsida on sundimatu ja lõbus ning tants tuleb nagu iseenesest.

Tunned järsku, et oskad tantsida. Ainuke halb asi on see, et iga tants saab ükskord otsa. Ta viib sind galantselt oma kohale ning võtab uue naise, sest ta lihtsalt jumaldab tantsimist, ja järgmine lugu viib ta veelgi suuremasse pöördesse. Sul jääb üle vaid kadedalt vaadata, kuidas ta uue partneriga täiuslikult üle tantsupõranda liigub või latiinorütmis end väristab…

Elu ideaalse mehega on samuti ideaalne, eriti väljastpoolt vaataja silmis. Ta hoolitseb naise ja pere eest, aitab kodutöödes, teeb süüa, hoiab lapsi.

Tihtipeale võib naine jalad seinale visata ja elu nautida. Närvidele võib hakata käima ideaalse mehe liigne edevus, puhtusearmastus ja huvi vastassugupoole vastu. Samuti tema aina suurenev muusikakogu (80-ndate disko jms). Seks temaga võib olla nauditav, aga häirima võib hakata liigne ideaali tagaajamine ja nagu tantsus — aina uute pooside otsimine ja katsetamine.

PERVO

Pervol on naist tantsima paludes vaid üks mõttes — suruda naine vastu ennast, nii et ta hingata enam suurt ei saa, toppida talle tantsu ajal oma põlve jalge vahele, sosistada kõrva nilbusi, piiluda dekolteesse, libistada kätt pidevalt naise tagumikule ja muud rõvedat. Rütmist ja muusikast on tal kama — peaasi, et saaks liibuda (kas või hoogsas diskorütmis). Tundub, et tema tantsu juhib pea asemel tema alumine pool. Tihtipeale ei ole ta kaine ja tema suust paiskuvad alkoholilõhnad tahavad sind lämmatada. Normaalne naine annab korvi või põgeneb poole tantsu pealt.

Elu sellise mehega on õnnetus. Ta ei hooli eriti sinust, kuritarvitab alkoholi, vahib pornot ja sõimab naist. Tema ego on tegelikult väga madal ja naisi alandades tunneb ta end kõvema mehena kui tegelikult on.

KARU

Tantsides tunned end kui karutaltsutaja. Hoia oma varbaid! Ta on kohmakas, ei pea üldse rütmi ja tunneb ainust tantusammu — kraapsusamm (samm kõrvale ja tagasi). Ta ei oska sind juhtida ja sul tekib tahtmine ise juhtimine üle võtta, et tants natukenegi tantsu, mitte tammumisega sarnaneks. Nii sa keerutadki temaga peaaegu ühe koha peal ja püüad mingitki ühist rütmi tabada. Põhitähelepanu on siiski kogu aeg oma varvaste hoidmise peal. Käega teeb ta ühetaolisi sõudjaid liigutusi, kuigi hoiab naist kõvas ohjes. Ise tantsu juhtima hakata sul ei õnnestu.

Karu teab ise ka, et ega ta tantsida ei oska ja naljalt ning vabatahtlikult tantsima ei tule. Kui mõni naine ta siiski pehmeks suudab rääkida, siis tantsuplatsil ei jõua ta end ära kiruda. Üle ühe tantsu sa vastu ei pea. Tema samuti. Mõnusalt libistab ta end oma kohale ning oma õlleklaasi juurde tagasi.

Suhtes on ta kohmakas, raskesti juhitav ja vähese jutuga. Meeldib omaette nokitseda, õlleklaasi taga diivani lösutada. Väljas käia talle ei meeldi. Vastassugupool meeldib talle, aga kui naine ta ära suudab taltsutada, siis tantsukursustele teda meelitada ei õnnestu ühegi hinna eest. Müts maha selle naise ees, kes karu tantsima õpetab.

ÜLBE ISANE

Ta haarab kohe tantsuplatsil sind oma raudsesse haardesse ja sellest hetkest peale juhib tema sind. Pead talle alluma, sest ta hoid on jõuline ja mehelik. Ta oskab tantsida, tabab rütmi. Aeg-ajalt sunnib ta sind keerutusi tegema. Erinevalt ideaalsest partnerist ei hoiata ta sind aga ette, vaid järjekordne keerutus või suunamuutus tuleb sulle alati ootamatult ja üllatusena. Temaga on siiski suhteliselt hea tantsida, aga üldiselt meeldib naistele pisut pehmem ja hellem lähenemine.

Suhtes on püksid raudselt tema jalas. Talle meeldib olla jõuline perepea, kes korraldab nii sinu kui laste elu oma äranägemise järgi. Tema teeb tähtsad otsused ega pea teistega eriti aru. Voodis on ta nõudlik ja teab, mida tahab. Ta võib dikteerida sinu elu isegi kuni sinnamaani, mida sa selga pead panema, mis värvi juuksed värvid ja millist pesu pead kandma.

SÜLT

Ta on üdini lõtv mees. Ta käsi juhib sind lõdvalt ja tundub, et mitte tema ei hoia sinu kätt, vaid ta käsi on üksnes sinu jõul üleval. Laisalt sammub ta tantsuplatsil, tabades imekombel siiski rütmi. Käsi vedeleb lõdvalt su piha ümber ja teine käsi sinu peos. Temaga tantsides haarab sindki üleüldine lõtvus. Uimerdad kuidagi temaga tantsu lõpuni ning võitled tahtmisega ohjad enda pihku haarata ja ise tantsu juhtima asuda. Kui see sul õnnestub, siis ega temal ei ole suurt selle vastu. Lõdvalt uimerdab ta nüüd sinu taktikepi järgi.

Suhtes on ta sama laisk ja lõtv. Tal ei ole midagi selle vastu, kui sina teda juhid ja kantseldad. Talle isegi meeldib, et tema eest hoolitsetakse, otsustatakse ja ta ise ei pea suurt vaeva nägema. Teeb enamasti, mis naine käsib, kui töö just konti murdma ei hakka.

HÄBELIK

Häbelik piidleb sind kas või terve õhtu ja kui algamas on viimased tantsud, kargab ta püsti nagu piksest tabatud ja võtab suuna otsejoones sinu poole. Tantsides on ta uje. Eriti hea tantsija ta ei ole, sest kardab tähelepanu keskpunkti sattuda. Meelsamini keerutab ta jalga sinuga kusagil tantsuplatsi veeres. Ta liikumine on tagasihoidlik ja raamides kinni. Partnerisse suhtub ta väga aupaklikult.

Arvatavasti alustab ta klassikalist vestlust — kuidas sulle see lugu meeldib, millist muusikat sa kuulad jms. Seda kõike selleks, et sinuga lähemalt tuttavaks saada, sest mõttes on tal ainult üks soov — leida endale teine pool. Tal on naisele küllaltki kõrged nõudmised ja naljalt ta latti alla ei lase. Seepärast ongi ta siiamaani ükskik, sest need naised, kes talle meeldivad, ei vaevu temasugust meest vaatamagi. Üritada aga ju võib…

Häbelik võib sind üllatada komplimentidega, mida tal jagub. Aga need tulevad tal nagu viielisel koolipoisil korralikult äraõpitud kodutööna — neis pole hinge ega siirust. Vähemalt ei liiguta need eriti sinu südant, sest need on öeldud üsna ujedal moel ega ole kuigi usutavad. Romantilisem tüüp võib naist üllatada omatehtud või sissetöötatud luuletusega — ikka enamasti naise ilust või tunnete teemal, sest kõik relvad tuleb mängu panna, kui naine sulle vähegi meeldib.

Kui Häbelik ükskord naise leiab, siis saab temast hea ja truu mees. Õnnelikult hoolitseb ta oma pere eest ja õudusega meenutab neid aegu, mil ta üksik ja õnnetu oli. Talle sobib kaasaks samasugune uje neiu, sest muidu võib temast kergesti tuhvlialune saada.

CASANOVA

Sellist meest kohata on väga harv ja õnnelik juhus. Ta torkab sulle silma peaaegu kohe, kui oled jõudnud kogu seltskonna läbi silmitseda. Temast kiirgab midagi, mis paneb sind soovima temaga lähemalt tuttavaks saada. Reeglina on tal kas ilus keha, arukas jutt, kavalad silmad või naist nurruma ajav mehelikkus. Ideaalis märkab temagi sind ja kui ta sind tantsima võtab, siis oled tema käte vahel nagu sulavõi. Kõhus lendavad liblikad, kui ta käed sinu ümber paneb. Temast tulvab uimastavat lõhna (Hugo Boss? Cerruti? Dior?). Ta on seksikas, mehelik, tugev. Hellalt, kuid tugevalt hoiab ta sind oma haardes ja sul tekib tahtmine kõigega, mida ta teeb, kaasa minna. Keeruta mind, emba mind, hoia mind!

Õudusega ootad, et kohe tants lõpeb ja uim kaob — aga oh üllatust, ta tahab tantsida sinuga teisegi tantsu. Tema iga väiksemgi kompliment teeb sind jalust nõrgaks ja südamesse tekib õnnetunne. Nii hea on olla tema lähedal, temaga koos! Kui hästi ta tantsib, kui hästi ta lõhnab, kui hea vestleja ta on! Sa naerad ja flirdid ja tema flirdib vastu.

Mõlemal on mõnus olla. Ära imesta, kui leiad ennast juba samal õhtul temaga voodist ja hommikul ja järgmisel õhtul.

Suhe sellise mehega on siiski lühike. Varsti ta tüdineb ja läheb uutele jahimaadele, jättes sind magusate mälestuste ja murtud südamega. Samas oled siiski õnnelik — sellist kirge, armumist mäletad elu lõpuni. Õnnetud on need, kes temaga abielluvad. Casanova on supervõrgutaja ja ebatruu. Naised meeldivad talle ja vaheldus köidab teda. Teda naljalt ei kodusta, kui just ta teele ei satu saatanlik nais-Casanova, kes tema oma õnge otsa püüab.